Πώς παίζεται το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League

Το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ επιστρέφει δυναμικά μετά τη μεγάλη επιτυχία του Euro 2020 και σάς δίνει τη δυνατότητα να γίνετε… πρόεδροι και στη Super League.

Το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League 2021-22 έρχεται πλήρως ανανεωμένο και περισσότερο διαδραστικό από κάθε άλλη φορά καθώς σας δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να δημιουργείτε την ομάδα της επιλογή σας αλλά να κάνετε και αλλαγές στην ενδεκάδα σας μέχρι και δύο (2) ώρες πριν από τη σέντρα του εναρκτήριου αγώνα κάθε αγωνιστικής. Ο διαγωνισμός ήδη βρίσκεται στον αέρα και το παιχνίδι αρχίζει από την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 14.00, δύο ώρες πριν από τη σέντρα του πρώτου αγώνα της 4ης αγωνιστικής μεταξύ Παναθηναϊκού και Βόλου (16.00). Μέχρι τις 14.00 της Κυριακής λοιπόν έχετε χρόνο για να φτιάξετε τις ομάδες σας!

Μια άλλη σημαντική καινοτομία του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League είναι πως ως… πρόεδροι στο ξεκίνημα της σεζόν έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε, όχι 15 παίκτες όπως στο Euro, αλλά 21 ποδοσφαιριστές από τη λίστα των συνολικά 240 παικτών, με ένα διαθέσιμο μπάτζετ 60 εκατ. ευρώ. Δείτε εδώ τη λίστα των 240 παικτών.

Ένα επιπλέον νέο και ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο που προστέθηκε στον διαγωνισμό είναι πως οι ποδοσφαιριστές σας θα βαθμολογούνται με βάση την απόδοσή τους ανά αγωνιστική ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΣΑΣ! Αν κάποιος παίκτης… ξεχαστεί στον πάγκο σας, δεν θα σας προσφέρει βαθμούς όσο καλά κι αν αποδώσει με την ομάδα του.

Παράλληλα, σε αντίθεση με το Euro που παίζατε μόνο με 4-4-2, πλέον υπάρχει πληθώρα συστημάτων για να επιλέξετε ανά αγωνιστική την καλύτερη τακτική.

Νέο στοιχείο αποτελεί και το γεγονός ότι, ακόμη κι αν... ξεχαστείτε και δεν φτιάξετε ομάδα μέχρι την έναρξη της 4ης αγωνιστικής, μπορείτε να το κάνετε αργότερα, όταν ολοκληρωθεί η αγωνιστική και ανοίξουν ξανά οι εγγραφές και η δυνατότητα αλλαγών. Ουσιαστικά μπορείτε να μπείτε στον διαγωνισμό ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, οι παίκτες που θα αγοράζετε δεν θα «κουβαλούν» τους βαθμούς που έχουν ήδη κερδίσει το προηγούμενο διάστημα αλλά θα έχουν μηδέν βαθμούς.

Επίσης, για πρώτη φορά έρχονται και χειμερινές μεταγραφές τον Ιανουάριο προκειμένου να κάνετε αλλαγές στο ρόστερ σας!

Ακόμη, έχει ανανεωθεί ο τρόπος βαθμολόγησης των ποδοσφαιριστών συγκριτικά με το Euro. Έχουν διαφοροποιηθεί αρκετά πράγματα καθώς, μεταξύ άλλων, επιβραβεύονται με περισσότερους βαθμούς οι παίκτες που αγωνίζονται από εξήντα (60’) λεπτά και πάνω, ενώ δίνεται και μπόνους συμμετοχής ενός (1) ή δύο (2) βαθμών ανάλογα με τον χρόνο που θα αγωνιστεί ο κάθε παίκτης.

Επιπλέον, οι αμυντικοί, εφόσον σκοράρουν, επιβραβεύονται με περισσότερους βαθμούς (6) συγκριτικά με τους μέσους (5), που επίσης αποκομίζουν περισσότερους βαθμούς από τους επιθετικούς (4). Δείτε εδώ αναλυτικά πώς βαθμολογούνται οι παίκτες.

Σημειωτέον ότι στο σάιτ του διαγωνισμού έχουν προστεθεί λειτουργίες που σας διευκολύνουν όπως η βαθμολογία των 240 ποδοσφαιριστών. Δείτε τη βαθμολογία εδώ.

Επίσης, προκειμένου να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη διαφάνεια στον διαγωνισμό, πλέον υπάρχει η δυνατότητα, μέσα από τη συνολική βαθμολογία των ομάδων που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, να βλέπετε τις επιλογές των υπόλοιπων... προέδρων. Δείτε εδώ τη βαθμολογία των ομάδων.

Ο διαγωνισμός ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League 2021-22 αρχίζει από την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League, και έχετε περιθώριο για να φτιάξετε ομάδα μέχρι την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 14.00, δύο ώρες πριν από τη σέντρα του πρώτου αγώνα της αγωνιστικής μεταξύ Παναθηναϊκού και Βόλου. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί με την τελευταία αγωνιστική των play off (10 αγωνιστικές) και των play out (7 αγωνιστικές).

Αρχίστε τώρα

  • Κάνετε σύνδεση (αν είστε παλιός χρήστης) ή εγγραφή (αν είστε νέος χρήστης) στο gineproedros.net κι αφού συμπληρώσετε τη φόρμα με τα ακριβή και πλήρη στοιχεία σας, που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι δεκτή και έγκυρη η συμμετοχή σας, δημιουργείτε την ομάδα σας.
  • Μπορείτε να συμμετέχετε με όσες ομάδες επιθυμείτε (μια συμμετοχή ανά email). ΟΜΩΣ, κάθε φυσικό πρόσωπο δικαιούται να κερδίζει ΕΝΑ δώρο. Εφόσον κερδίσετε περισσότερα του ενός δώρου, ΤΟΤΕ θα αποκομίζετε το δώρο που κατακτά η ομάδα σας με την υψηλότερη βαθμολογία.
  • Δίνετε όνομα στην ομάδα σας (φροντίστε να μην είναι προσβλητικό διότι θα ακυρωθεί η συμμετοχή σας).
  • Επιλέγετε 21 παίκτες από τη λίστα των 240.

2 Τερματοφύλακες

7 αμυντικούς

7 μέσους

5 επιθετικούς

  • Πριν από την έναρξη του πρώτου χρονικά αγώνα της κάθε αγωνιστικής, μέχρι και δύο (2) ώρες πριν από τη σέντρα, θα πρέπει να έχετε επιλέξει την ενδεκάδα σας. Ακριβώς δύο ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι το σύστημα «κλειδώνει», δεν δέχεται αλλαγές και θα διατηρηθεί η ενδεκάδα που είχατε χρησιμοποιήσει την προηγούμενη αγωνιστική. Γι’ αυτό φροντίστε να είστε στην… ώρα σας.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Τυχόν εκπρόθεσμες εγγραφές-συμμετοχές-δηλώσεις ομάδων θα ακυρώνουν συνολικά τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.
  • Επιλέξτε την καλύτερη αγωνιστική τακτική καθώς πλέον σας δίνονται πολλά συστήματα: 4-4-2, 4-3-3, 4-5-1, 5-4-1, 5-3-2, 3-5-2, 3-4-3, 5-2-3.
  • Από το ρόστερ των 21 παικτών που αγοράσατε, επιλέγετε τους 11 που θέλετε να αγωνιστούν με την ομάδα σας στην επερχόμενη αγωνιστική. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ.
  •  Οι παίκτες του πάγκου τους σε κάθε αγωνιστική θα παίρνουν μηδέν (0) βαθμούς.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε αρκετά σημεία το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League έχει διαφοροποιηθεί ως προς τον τρόπο βαθμολόγησης των παικτών σε σχέση με το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στο Euro. Ως εκ τούτου, διαβάστε προσεκτικά πώς κερδίζουν ή χάνουν βαθμούς οι ποδοσφαιριστές που έχετε επιλέξει στην ομάδα σας.

Σημειωτέον ότι το σύστημα θα «ξεκλειδώνει» για αλλαγές στην ενδεκάδα σας μετά το φινάλε του τελευταίου χρονικά αγώνα της κάθε αγωνιστικής και θα «κλειδώνει» ξανά δύο (2) ώρες πριν από τη σέντρα του εναρκτήριου ματς της επόμενης αγωνιστικής.

Τον Ιανουάριο θα ανοίξει μεταγραφικό παράθυρο για να προβείτε στις αλλαγές που επιθυμείτε. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση τον Δεκέμβριο για το ακριβές διάστημα της χειμερινής μεταγραφικής και για τον αριθμό των μεταγραφών που θα επιτραπούν.

ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΜΕ 60 ΕΚΑΤ. €

Ο διαγωνισμός αρχίζει από την τέταρτη (4η) αγωνιστική (26/9 στις 14.00) της Super League 2021-22 και τονίζουμε ξανά ότι μπορείτε να συμμετέχετε με όσες ομάδες επιθυμείτε (μια συμμετοχή ανά email), καθώς ουδείς περιορισμός υπάρχει. ΟΜΩΣ, κάθε φυσικό πρόσωπο δικαιούται να κερδίζει ΕΝΑ δώρο. Αν κερδίσετε περισσότερα του ενός δώρου, ΤΟΤΕ θα αποκομίζετε το δώρο που κατακτά η ομάδα σας με την υψηλότερη βαθμολογία. 

Η διαδικασία και οι όροι του παιχνιδιού είναι απλοί: 

1. Εχετε στη διάθεσή σας 60 εκατ. ευρώ, τα οποία μπορείτε να διαθέσετε για την αγορά μιας 21άδας από τους 240 ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στη Super League 2021-22 και περιλαμβάνονται στη λίστα. Οι ποδοσφαιριστές είναι κοστολογημένοι από την ομάδα του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ με υποθετικά ποσά για τις ανάγκες του διαγωνισμού.

Κάθε αγωνιστική θα συμμετέχουν και θα διαγωνίζονται οι 11 από τους 21 παίκτες που έχετε επιλέξει για τη συγκρότηση της ενδεκάδας σας. Σε κάθε αγωνιστική σάς παρέχετε το δικαίωμα να προβαίνετε σε όσες αλλαγές επιθυμείτε στην ενδεκάδα σας, ΑΚΟΜΑ και των 11 παικτών.

Η αξία των 21 ποδοσφαιριστών δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 60 εκατ. ευρώ. Αν υπερβείτε το εν λόγω ποσό, το σύστημα δεν θα σας επιτρέψει να καταχωρήσετε την ομάδα σας.

ΓΙΑ τη ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ της 21άδας υποχρεούστε να επιλέξετε από τη λίστα των 240 ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στο «ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ», δύο (2) τερματοφύλακες, επτά (7) αμυντικούς, επτά (7) μέσους και πέντε (5) επιθετικούς.

Κατά τον καταρτισμό της ενδεκάδας σας έχετε τη δυνατότητα να ακολουθείτε διαφορετική τακτική ανά αγωνιστική, ανάλογα με το τι κρίνετε καλύτερο, καθώς πλέον σας δίνεται η επιλογή διαφορετικών συστημάτων: 4-4-2, 4-3-3, 4-5-1, 5-4-1, 5-3-2, 3-5-2, 3-4-3, 5-2-3.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, τον προσεχή Ιανουάριο θα ανοίξει μεταγραφικό «παράθυρο», ώστε να μπορείτε να προβείτε σε αλλαγές του ρόστερ σας, με τη βασική προϋπόθεση, βέβαια, ότι το μπάτζετ (και) της νέας 21άδας δεν θα ξεπερνάει τα 60 εκατ.€. Λεπτομέρειες για το χρονικό διάστημα και τον αριθμό των μεταγραφών θα ανακοινωθούν τον Δεκέμβριο.

2. Επαναλαμβάνουμε ότι στον διαγωνισμό ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League 2021-22 μπορείτε να λάβετε μέρος με όσες συμμετοχές ανά email που διαθέτετε, αλλά εφόσον κερδίσετε περισσότερα του ενός δώρου, θα αποκομίζετε το δώρο που κατακτά η ομάδα σας με την υψηλότερη βαθμολογία. Βάσει των όρων του διαγωνισμού κάθε φυσικό πρόσωπο δικαιούται ένα δώρο.

ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ Ή ΧΑΝΕΤΕ ΒΑΘΜΟΥΣ

Οι 11 ποδοσφαιριστές σας βαθμολογούνται ανάλογα με τις ατομικές επιδόσεις τους, αλλά και τα αποτελέσματα των ομάδων τους στο πρωτάθλημα της Super League. Γι' αυτό διαβάστε πολύ προσεκτικά με ποια κριτήρια θα κερδίζουν ή θα χάνουν βαθμούς οι παίκτες σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο διαγωνισμός ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, προκειμένου να μην υπάρχουν διαφωνίες, αντιρρήσεις και διχογνωμίες, ακολουθεί τα στοιχεία (σκόρερ, χρόνος συμμετοχής, κάρτες, αυτογκόλ κλπ.) όπως καταγράφονται επίσημα μόνο στην ιστοσελίδα της Super League (εκτός κι αν προκύπτει αντικειμενικό λάθος, οπότε η ομάδα του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ θα προχωρά στην ορθή βαθμολόγηση). Ως εκ τούτου, σε περίπτωση που αρχικά δηλωθεί ένα γκολ ή αυτογκόλ σε κάποιον παίκτη κι εν συνεχεία πιστωθεί/χρεωθεί σε κάποιον άλλον, θα υπάρξει και η ανάλογη διαφοροποίηση στη βαθμολογία των εμπλεκόμενων παικτών του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. 

Α. ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ Ή ΧΑΝΕΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΣΑΣ 

1. Θα κερδίζετε πέντε (5) βαθμούς για κάθε αγώνα που δεν θα δέχεται γκολ.

2. Για κάθε απόκρουση πέναλτι θα κερδίζετε (από) οκτώ (8) πόντους.

3. Για κάθε γκολ που δέχεται ο τερματοφύλακάς σας, σας αφαιρείται ένας (1) πόντος.

4. Για κάθε γκολ που θα επιτυγχάνει ο τερμαφύλακάς σας, θα κερδίζετε από δέκα (10) βαθμούς.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που ο τερματοφύλακάς σας αποκρούσει πέναλτι και στην επαναφορά δεχτεί γκολ, κερδίζετε τους οκτώ (8) πόντους, αλλά σας αφαιρείται ένας (1) πόντος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αναφερόμαστε σε απόκρουση πέναλτι, όχι στην περίπτωση που η μπάλα βγει άουτ ή χτυπήσει στο δοκάρι και δεν καταλήξει στα δίχτυα.

Β. ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ Ή ΧΑΝΕΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ

1. Για κάθε αγώνα που η ομάδα του αμυντικού σας, στο διάστημα που εκείνος αγωνίζεται, δεν δεχτεί γκολ, κερδίζετε τέσσερις (4) πόντους. Εννοείται, πως αν έχετε περισσότερους από έναν αμυντικούς από την ίδια ομάδα, κερδίζετε πόντους για τον καθένα ξεχωριστά.

2. Για κάθε γκολ που δέχεται η ομάδα του αμυντικού σας, σας αφαιρείται από ένας (1) πόντος.

3. Για κάθε γκολ που επιτυγχάνει ένας αμυντικός σας, κερδίζετε από έξι (6) βαθμούς.

Γ. ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ Ή ΧΑΝΕΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΥΣ

1. Για κάθε αγώνα που η ομάδα του μέσου σας, στο διάστημα κατά το οποίο συμμετέχει εκείνος, δεν δεχτεί γκολ, κερδίζετε δύο (2) βαθμούς.

 2. Για κάθε γκολ που σημειώνει η ομάδα του μέσου σας, στο διάστημα κατά το οποίο συμμετέχει εκείνος, σας προστίθεται ένας (1) βαθμός.

3. Για κάθε γκολ που δέχεται η ομάδα του μέσου σας, στο διάστημα κατά το οποίο αγωνίζεται και εκείνος, σας αφαιρείται ένας (1) βαθμός.

4. Για κάθε γκολ που επιτυγχάνει ένας μέσος σας, κερδίζετε από πέντε (5) βαθμούς.

Δ. ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ Ή ΧΑΝΕΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ 

1. Για κάθε γκολ που επιτυγχάνει η ομάδα του επιθετικού σας, στο διάστημα κατά το οποίο συμμετέχει εκείνος, κερδίζετε από έναν (1) βαθμό.

2. Οταν η ομάδα του επιθετικού σας δεν επιτυγχάνει γκολ, στο διάστημα κατά το οποίο αγωνίζεται εκείνος, τότε χάνετε έναν (1) βαθμό.

3. Για κάθε γκολ που επιτυγχάνει ένας επιθετικός σας, κερδίζετε από τέσσερις (4) βαθμούς.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Αν έχετε περισσότερους από έναν αμυντικούς, μέσους ή επιθετικούς από την ίδια ομάδα, σας προστίθενται ή σας αφαιρούνται πόντοι για τον καθένα ξεχωριστά. Ομως, στην περίπτωση που ένας παίκτης σας γίνει αλλαγή στο 49’  και η ομάδα του σημειώσει ή δεχτεί το πρώτο της γκολ στο 50’ , ο παίκτης ή οι παίκτες σας θα βαθμολογηθεί/-ούν για όσα συμβούν κατά το χρονικό διάστημα κατά το οποίο εκείνος/-οι θα συμμετέχει/-ουν.

Ε. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

1. Αν ο παίκτης σας χάσει πέναλτι, τότε του αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί.

2. Αν ο παίκτης σας δεχθεί κόκκινη κάρτα (απευθείας ή με δύο κίτρινες κάρτες) στη διάρκεια του ματς, αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα, του αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί.

3. Αν ένας παίκτης σας χρεωθεί με αυτογκόλ, του αφαιρούνται τρεις (-3) βαθμοί.

4. Αν ένας παίκτης σας αγωνιστεί έστω κι ένα δευτερόλεπτο, αλλά και μέχρι πενήντα εννέα (59') λεπτά, κερδίζει ένα (1) βαθμό, ενώ αν παίξει για τουλάχιστον εξήντα (60') λεπτά, τότε κερδίζει δύο (2) βαθμούς.

5. Αν κάποιος παίκτης (τερματοφύλακας, αμυντικός ή μέσος) αγωνιστεί μέχρι πενήντα εννέα (59’) ή λιγότερα λεπτά θα βαθμολογηθεί με λιγότερους βαθμούς συγκριτικά με κάποιον που θα αγωνιστεί από εξήντα (60’) λεπτά και πάνω.

Αναλυτικά:

Αν ένας τερματοφύλακάς σας αγωνιστεί μέχρι πενήντα εννέα (59') λεπτά και κρατήσει απαραβίαστη την εστία του, τότε θα βαθμολογείται με +3 βαθμούς (και όχι με +5β.).

Αν κάποιος αμυντικός σας αγωνιστεί μέχρι και πενήντα εννέα (59') ή λιγότερα λεπτά και η ομάδα του δεν δεχτεί γκολ κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, θα κερδίζετε από εκείνον δύο (2) βαθμούς αντί τεσσάρων (4).

Αν κάποιος μέσος σας αγωνιστεί μέχρι και πενήντα εννέα (59’) ή λιγότερα λεπτά και η ομάδα του δεν δεχτεί γκολ κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, θα κερδίζετε από εκείνον ένα (1) βαθμό αντί για δύο (2).

 ΠΡΟΣΟΧΗ 1: Αν ένας αγώνας διακοπεί ή ματαιωθεί και δεν πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο, ή αν υπάρξει μηδενισμός ομάδας με νίκη στα χαρτιά με 3-0, οι παίκτες και των δύο ομάδων δεν θα βαθμολογηθούν (0 βαθμοί).

ΠΡΟΣΟΧΗ 2: Αν ένας αγώνας διακοπεί ή αναβληθεί και πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο οι ποδοσφαιριστές θα βαθμολογηθούν ανάλογα με τον χρόνο που αγωνίστηκαν και τις επιδόσεις τους και την παρουσία της ομάδας τους στο ματς ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ο αγώνας διεξαχθεί εντός των επόμενων 3-4 ημερών και σε κάθε περίπτωση προτού ανοίξουν οι αλλαγές/εγγραφές για την επόμενη αγωνιστική. Ειδάλλως οι παίκτες των δύο ομάδων δεν θα βαθμολογηθούν (0 βαθμοί). 

Σημείωση: Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται με το πέρας των πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League. Σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνουν αγώνες μπαράζ, οι ποδοσφαιριστές δεν θα βαθμολογηθούν γι’ αυτά τα ματς.

ΣΤ. ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ gineproedros.net  ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Κατ’ αρχάς φυλάξτε ή ανατρέξτε ανά πάσα στιγμή στους όρους, τις οδηγίες και τον τρόπο βαθμολόγησης των παικτών. Σας είναι χρήσιμα για να παρακολουθείτε πιο εύκολα τον διαγωνισμό.

2. Ιδίως ως προς την παρακολούθηση της βαθμολογίας της ομάδας σας, των παικτών σας αλλά και συνολικά των 240 ποδοσφαιριστών, θα σας βοηθά το gineproedros.net καθώς στην αρχική σελίδα πλέον υπάρχει διαθέσιμη η επιλογή «Βαθμολογία παικτών», όπου μπορείτε να βλέπετε αναλυτικά τη λίστα με τις βαθμολογίες των ποδοσφαιριστών.

Επικοινωνία

Σε κάθε περίπτωση, αν έχετε απορίες ή αντιρρήσεις σχετικά με τη βαθμολογία των παικτών, ή για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα αφορά τον διαγωνισμό, μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στο email: [email protected] αλλά και στο Facebook στο γκρουπ ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.