Πώς παίζεται το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League

Ο μεγάλος διαγωνισμός ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ by Interwetten επιστρέφει και σάς δίνει τη δυνατότητα να γίνετε ξανά… πρόεδροι στη Super League. Δημιουργήστε την ομάδα σας και διεκδικήστε μεγάλα δώρα!

Το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ by Interwetten στη Super League 2023-24 βγαίνει στον αέρα και μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας ομάδα ενόψει της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, οπότε θα αρχίσει επισήμως ο διαγωνισμός με τη σέντρα της αναμέτρησης Παναιτωλικός - Κηφισιά το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 17.30 Το σύστημα θα κλειδώσει κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής και θα ανοίξει ξανά για αλλαγές και νέες συμμετοχές την επόμενη ημέρα της ολοκλήρωσης της κάθε αγωνιστικής. Προλάβετε έγκαιρα λοιπόν να φτιάξετε την ομάδα σας. 

Συνδεθείτε στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού (gineproedros.net), μπείτε στο προφίλ σας αν είστε παλαιός χρήστης, ή κάνετε εγγραφή εφόσον δεν συμμετείχατε σε παλαιότερους διαγωνισμούς και γίνετε εσείς πρόεδρος στην ομάδα των ονείρων σας.

Όπως και στο προηγούμενο ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League αγοράζετε 21 ποδοσφαιριστές από τη λίστα των συνολικά 350 παικτών, με ένα διαθέσιμο μπάτζετ 110 εκατ. ευρώ. Δείτε εδώ τη λίστα των παικτών.

Υπενθυμίζετε πως οι ποδοσφαιριστές σας θα βαθμολογούνται με βάση την απόδοσή τους ανά αγωνιστική ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΣΑΣ! Αν κάποιος παίκτης μείνει στον πάγκο σας, δεν θα σας προσφέρει βαθμούς όσο καλά κι αν αποδώσουν ο ίδιος και η ομάδα του.

Έχετε πληθώρα συστημάτων προκειμένου να επιλέξετε ανά αγωνιστική την τακτική που θεωρείτε καλύτερη.

Επιπλέον, ακόμα κι αν... ξεχαστείτε και δεν φτιάξετε ομάδα μέχρι την έναρξη της 8ης αγωνιστικής, μπορείτε να το κάνετε αργότερα, όταν ολοκληρωθεί η αγωνιστική και ανοίξουν ξανά οι εγγραφές και η δυνατότητα αλλαγών. Ουσιαστικά μπορείτε να μπείτε στον διαγωνισμό ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, οι παίκτες που θα αγοράζετε δεν θα «κουβαλούν» τους βαθμούς που έχουν ήδη κερδίσει το προηγούμενο διάστημα αλλά θα έχουν μηδέν βαθμούς.

Δείτε εδώ αναλυτικά πώς βαθμολογούνται οι παίκτες

Ο διαγωνισμός ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ by Interwetten στη Super League 2023-24 αρχίζει από τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τη σέντρα της αναμέτρησης Παναιτωλικός - Κηφισιά το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 17.30 και θα ολοκληρωθεί με την τελευταία αγωνιστική των play off (10 αγωνιστικές) και των play out (7 αγωνιστικές).

Αρχίστε τώρα

  • Κάνετε σύνδεση (αν είστε παλιός χρήστης) ή εγγραφή (αν είστε νέος χρήστης) στο gineproedros.net κι αφού συμπληρώσετε τη φόρμα με τα ακριβή και πλήρη στοιχεία σας, που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι δεκτή και έγκυρη η συμμετοχή σας, δημιουργείτε την ομάδα σας.
  • Μπορείτε να συμμετέχετε με όσες ομάδες επιθυμείτε (μια συμμετοχή ανά email). ΟΜΩΣ, κάθε φυσικό πρόσωπο δικαιούται να κερδίζει ΕΝΑ δώρο. Εφόσον κερδίσετε περισσότερα του ενός δώρου, ΤΟΤΕ θα αποκομίζετε το δώρο που κατακτά η ομάδα σας με την υψηλότερη βαθμολογία.
  • Δίνετε όνομα στην ομάδα σας (φροντίστε να μην είναι προσβλητικό διότι θα ακυρωθεί η συμμετοχή σας).
  • Επιλέγετε 21 παίκτες από τη λίστα των ποδοσφαιριστών.

2 Τερματοφύλακες

7 αμυντικούς

7 μέσους

5 επιθετικούς

  • Πριν από την έναρξη του πρώτου χρονικά αγώνα της κάθε αγωνιστικής θα πρέπει να έχετε επιλέξει την ενδεκάδα σας. Μόλις αρχίσει το πρώτο ματς της κάθε αγωνιστικής το σύστημα «κλειδώνει», δεν δέχεται αλλαγές και θα διατηρηθεί η ενδεκάδα που είχατε χρησιμοποιήσει την προηγούμενη αγωνιστική. Γι’ αυτό φροντίστε να είστε στην… ώρα σας.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Τυχόν εκπρόθεσμες εγγραφές-συμμετοχές-δηλώσεις ομάδων θα ακυρώνουν συνολικά τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.
  • Επιλέξτε την καλύτερη αγωνιστική τακτική καθώς πλέον σας δίνονται πολλά συστήματα: 4-4-2, 4-3-3, 4-5-1, 5-4-1, 5-3-2, 3-5-2, 3-4-3, 5-2-3.
  • Από το ρόστερ των 21 παικτών που αγοράσατε, επιλέγετε τους 11 που θέλετε να αγωνιστούν με την ομάδα σας στην επερχόμενη αγωνιστική. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ.
  •  Οι παίκτες του πάγκου σε κάθε αγωνιστική θα παίρνουν μηδέν (0) βαθμούς.

ΠΡΟΣΟΧΗ:Το σύστημα θα «ξεκλειδώνει» για αλλαγές στην ενδεκάδα σας μετά το φινάλε του τελευταίου χρονικά αγώνα της κάθε αγωνιστικής και θα «κλειδώνει» ξανά με τη σέντρα του εναρκτήριου ματς της επόμενης αγωνιστικής. Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγών και νέων εγγραφών.

ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΜΕ 110 ΕΚΑΤ. €

Ο διαγωνισμός αρχίζει από την 13η αγωνιστική (2/12 στις 17.30) της Super League 2023-24 και τονίζουμε ξανά ότι μπορείτε να συμμετέχετε με όσες ομάδες επιθυμείτε (μια συμμετοχή ανά email), καθώς ουδείς περιορισμός υπάρχει. ΟΜΩΣ, κάθε φυσικό πρόσωπο δικαιούται να κερδίζει ΕΝΑ δώρο. Αν κερδίσετε περισσότερα του ενός δώρου, ΤΟΤΕ θα αποκομίζετε το δώρο που κατακτά η ομάδα σας με την υψηλότερη βαθμολογία. 

Η διαδικασία και οι όροι του παιχνιδιού είναι απλοί: 

1. Εχετε στη διάθεσή σας 110 εκατ. ευρώ, τα οποία μπορείτε να διαθέσετε για την αγορά μιας 21άδας από τους 350 και πλέον ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στη Super League 2023-24 και περιλαμβάνονται στη σχετική λίστα. Οι ποδοσφαιριστές είναι κοστολογημένοι από την ομάδα του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ με υποθετικά ποσά για τις ανάγκες του διαγωνισμού και δεν σχετίζονται με την πραγματική αξία τους στην ποδοσφαιρική αγορά.

Κάθε αγωνιστική θα συμμετέχουν και θα διαγωνίζονται οι 11 από τους 21 παίκτες που έχετε επιλέξει για τη συγκρότηση της ενδεκάδας σας. Σε κάθε αγωνιστική σάς παρέχετε το δικαίωμα να προβαίνετε σε όσες αλλαγές επιθυμείτε στην ενδεκάδα σας, ΑΚΟΜΑ και των 11 παικτών.

Η αξία των 21 ποδοσφαιριστών δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 110 εκατ. ευρώ. Αν υπερβείτε το εν λόγω ποσό, το σύστημα δεν θα σας επιτρέψει να καταχωρήσετε την ομάδα σας.

ΓΙΑ τη ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ της 21άδας επιλέγεται από τη λίστα των 350 και πλέον ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στο «ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ» του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, δύο (2) τερματοφύλακες, επτά (7) αμυντικούς, επτά (7) μέσους και πέντε (5) επιθετικούς.

Κατά τον καταρτισμό της ενδεκάδας σας έχετε τη δυνατότητα να ακολουθείτε διαφορετική τακτική ανά αγωνιστική, ανάλογα με το τι κρίνετε καλύτερο. Σας δίνεται η επιλογή διαφορετικών συστημάτων: 4-4-2, 4-3-3, 4-5-1, 5-4-1, 5-3-2, 3-5-2, 3-4-3, 5-2-3.

ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ Ή ΧΑΝΕΤΕ ΒΑΘΜΟΥΣ

Οι 11 ποδοσφαιριστές σας βαθμολογούνται ανάλογα με τις ατομικές επιδόσεις τους, αλλά και τα αποτελέσματα των ομάδων τους στο πρωτάθλημα της Super League. Γι' αυτό διαβάστε πολύ προσεκτικά με ποια κριτήρια θα κερδίζουν ή θα χάνουν βαθμούς οι παίκτες σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο διαγωνισμός ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, προκειμένου να μην υπάρχουν διαφωνίες, αντιρρήσεις και διχογνωμίες, ακολουθεί τα στοιχεία (σκόρερ, χρόνος συμμετοχής, κάρτες, αυτογκόλ κλπ.) όπως καταγράφονται επίσημα μόνο στην ιστοσελίδα της Super League (εκτός κι αν προκύπτει αντικειμενικό λάθος, οπότε η ομάδα του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ θα προχωρά στην ορθή βαθμολόγηση). Ως εκ τούτου, σε περίπτωση που αρχικά δηλωθεί ένα γκολ ή αυτογκόλ σε κάποιον παίκτη κι εν συνεχεία πιστωθεί/χρεωθεί σε κάποιον άλλον, θα υπάρξει και η ανάλογη διαφοροποίηση στη βαθμολογία των εμπλεκόμενων παικτών του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. 

Α. ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ Ή ΧΑΝΕΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΣΑΣ 

1. Θα κερδίζετε πέντε (5) βαθμούς για κάθε αγώνα που δεν θα δέχεται γκολ.

2. Για κάθε απόκρουση πέναλτι θα κερδίζετε (από) οκτώ (8) πόντους.

3. Για κάθε γκολ που δέχεται ο τερματοφύλακάς σας, σας αφαιρείται ένας (1) πόντος.

4. Για κάθε γκολ που θα επιτυγχάνει ο τερμαφύλακάς σας, θα κερδίζετε από δέκα (10) βαθμούς.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που ο τερματοφύλακάς σας αποκρούσει πέναλτι και στην επαναφορά δεχτεί γκολ, κερδίζετε τους οκτώ (8) πόντους, αλλά σας αφαιρείται ένας (1) πόντος. Ουσιαστικά αφαιρείται ο βαθμός για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αναφερόμαστε σε απόκρουση πέναλτι, όχι στην περίπτωση που η μπάλα βγει άουτ ή χτυπήσει στο δοκάρι και δεν καταλήξει στα δίχτυα.

Β. ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ Ή ΧΑΝΕΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ

1. Για κάθε αγώνα που η ομάδα του αμυντικού σας, στο διάστημα που εκείνος αγωνίζεται, δεν δεχτεί γκολ, κερδίζετε τέσσερις (4) πόντους. Εννοείται, πως αν έχετε περισσότερους από έναν αμυντικούς από την ίδια ομάδα, κερδίζετε πόντους για τον καθένα ξεχωριστά.

2. Για κάθε γκολ που δέχεται η ομάδα του αμυντικού σας, σας αφαιρείται από ένας (1) πόντος.

3. Για κάθε γκολ που επιτυγχάνει ένας αμυντικός σας, κερδίζετε από έξι (6) βαθμούς.

Γ. ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ Ή ΧΑΝΕΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΥΣ

1. Για κάθε αγώνα που η ομάδα του μέσου σας, στο διάστημα κατά το οποίο συμμετέχει εκείνος, δεν δεχτεί γκολ, κερδίζετε δύο (2) βαθμούς.

 2. Για κάθε γκολ που σημειώνει η ομάδα του μέσου σας, στο διάστημα κατά το οποίο συμμετέχει εκείνος, σας προστίθεται ένας (1) βαθμός.

3. Για κάθε γκολ που δέχεται η ομάδα του μέσου σας, στο διάστημα κατά το οποίο αγωνίζεται και εκείνος, σας αφαιρείται ένας (1) βαθμός.

4. Για κάθε γκολ που επιτυγχάνει ένας μέσος σας, κερδίζετε από πέντε (5) βαθμούς.

Δ. ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ Ή ΧΑΝΕΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ 

1. Για κάθε γκολ που επιτυγχάνει η ομάδα του επιθετικού σας, στο διάστημα κατά το οποίο συμμετέχει εκείνος, κερδίζετε από έναν (1) βαθμό.

2. Οταν η ομάδα του επιθετικού σας δεν επιτυγχάνει γκολ, στο διάστημα κατά το οποίο αγωνίζεται εκείνος, τότε χάνετε έναν (1) βαθμό.

3. Για κάθε γκολ που επιτυγχάνει ένας επιθετικός σας, κερδίζετε από τέσσερις (4) βαθμούς.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Αν έχετε περισσότερους από έναν αμυντικούς, μέσους ή επιθετικούς από την ίδια ομάδα, σας προστίθενται ή σας αφαιρούνται πόντοι για τον καθένα ξεχωριστά. Ομως, στην περίπτωση που ένας παίκτης σας γίνει αλλαγή στο 49’  και η ομάδα του σημειώσει ή δεχτεί το πρώτο της γκολ στο 50’ , ο παίκτης ή οι παίκτες σας θα βαθμολογηθεί/-ούν για όσα συμβούν κατά το χρονικό διάστημα κατά το οποίο εκείνος/-οι θα συμμετέχει/-ουν.

Ε. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

1. Αν ο παίκτης σας χάσει πέναλτι, τότε του αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί.

2. Αν ο παίκτης σας δεχθεί κόκκινη κάρτα (απευθείας ή με δύο κίτρινες κάρτες) στη διάρκεια του ματς, αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα, του αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί.

3. Αν ένας παίκτης σας χρεωθεί με αυτογκόλ, του αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί.

4. Αν ένας παίκτης σας αγωνιστεί έστω κι ένα δευτερόλεπτο, αλλά και μέχρι πενήντα εννέα (59') λεπτά, κερδίζει ένα (1) βαθμό, ενώ αν παίξει για τουλάχιστον εξήντα (60') λεπτά, τότε κερδίζει δύο (2) βαθμούς.

5. Αν κάποιος παίκτης (τερματοφύλακας, αμυντικός ή μέσος) αγωνιστεί μέχρι πενήντα εννέα (59’) ή λιγότερα λεπτά θα βαθμολογηθεί με λιγότερους βαθμούς συγκριτικά με κάποιον που θα αγωνιστεί από εξήντα (60’) λεπτά και πάνω.

Αναλυτικά:

Αν ένας τερματοφύλακάς σας αγωνιστεί μέχρι πενήντα εννέα (59') λεπτά και κρατήσει απαραβίαστη την εστία του, τότε θα βαθμολογείται με +3 βαθμούς (και όχι με +5β.).

Αν κάποιος αμυντικός σας αγωνιστεί μέχρι και πενήντα εννέα (59') ή λιγότερα λεπτά και η ομάδα του δεν δεχτεί γκολ κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, θα κερδίζετε από εκείνον δύο (2) βαθμούς αντί τεσσάρων (4).

Αν κάποιος μέσος σας αγωνιστεί μέχρι και πενήντα εννέα (59’) ή λιγότερα λεπτά και η ομάδα του δεν δεχτεί γκολ κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, θα κερδίζετε από εκείνον ένα (1) βαθμό αντί για δύο (2).

 ΠΡΟΣΟΧΗ 1: Αν ένας αγώνας διακοπεί ή ματαιωθεί και δεν πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο, ή αν υπάρξει μηδενισμός ομάδας με νίκη στα χαρτιά με 3-0, οι παίκτες και των δύο ομάδων δεν θα βαθμολογηθούν (0 βαθμοί).

ΠΡΟΣΟΧΗ 2: Αν ένας αγώνας διακοπεί ή αναβληθεί και πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο οι ποδοσφαιριστές θα βαθμολογηθούν κανονικά ανάλογα με τις επιδόσεις τους και την παρουσία της ομάδας τους στο ματς.

Σημείωση: Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται με το πέρας των πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League. Σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνουν αγώνες μπαράζ, οι ποδοσφαιριστές δεν θα βαθμολογηθούν γι’ αυτά τα ματς.

Επικοινωνία

Αν έχετε απορίες για τον διαγωνισμό μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στο email: [email protected] 

Οτιδήποτε σχετίζεται τα δώρα του διαγωνισμού μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στο email: [email protected]