ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ 2023-24 by Interwetten: Ο ιστορικός διαγωνισμός επιστρέφει και μοιράζει μεγάλα δώρα

ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ 2023-24

Ο μεγάλος διαγωνισμός ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ by Interwetten επιστρέφει και μοιράζει μεγάλα δώρα! Το πρωτάθλημα της Super League έχει πάρει φωτιά και ήρθε η ώρα για να φτιάξεις την ομάδα των ονείρων σου και να αναδειχθείς εσύ ο μεγάλος νικητής. Πάρε λοιπόν τα ηνία, ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League 2023-24, φτιάξε την καλύτερη ομάδα και κέρδισε μεγάλα δώρα.

Ιδού μια πρώτη γεύση απ' τα απίθανα δώρα του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ by Interwetten: Ταξίδι στο Μόναχο με άρωμα Euroleague, ταξίδι στο Λίβερπουλ με άρωμα Premier League, διακοπές στην Ελλάδα, τηλεοράσεις, ηχοσυστήματα, γεύματα σε βραβευμένα εστιατόρια, ακόμα και πίτσες για το σπίτι. Δείτε εδώ τη λίστα των δώρων του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός αρχίζει από την 13η αγωνιστική στις 2 Δεκεμβρίου. Μπες στο σάιτ του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ by Interwetten, κάνε είσοδο στον λογαριασμό σου -εφόσον είχες συμμετάσχει σε παλαιότερους διαγωνισμούς- ή κάνε νέα εγγραφή εφόσον είσαι νέος χρήστης και δημιούργησε την καλύτερη ομάδα. Διαχειρίσου έξυπνα το μπάτζετ των 110 εκατ. ευρώ και αγόρασε 21 παίκτες -απ' τη λίστα των συνολικά 330 παικτών- τους οποίους θα χρησιμοποιήσεις καθόλη τη διάρκεια τη σεζόν. Οι 21 παίκτες που θα επιλέξεις θα αποτελέσουν την ομάδα που θα έχεις καθόλη τη διάρκεια του διαγωνισμού μέχρι και το φινάλε των πλέι οφ και των πλέι άουτ της σεζόν 2023-24.

Με αυτούς τους 21 ποδοσφαιριστές θα πορευτείς μέχρι το φινάλε της σεζόν. Είναι το ρόστερ της ομάδας σου, ως εκ τούτου κάνε τις καλύτερες και πιο έξυπνες επιλογές που θα σε φέρουν στην κορυφη. Να θυμάσαι επίσης ότι στον διαγωνισμό ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ by Interwetten, κάθε αγωνιστική θα βαθμολογείσαι ΜΟΝΟ για τους 11 παίκτες που θα χρησιμοποιείς στην αρχική ενδεκάδα. Οι παίκτες που θα αφήνεις στον πάγκο δεν θα σου δίνουν βαθμούς όσο καλά κι αν αγωνιστούν. Άρα παίξε έξυπνα και διάλεξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα ανά αγωνιστική για να κερδίσεις όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

Μπες στο παιχνίδι τώρα και φτιάξε την καλύτερη ομάδα ενόψει της έναρξης του διαγωνισμού στις 2 Δεκεμβρίου. Έχεις χρόνο για να προλάβεις την πρώτη αγωνιστική του διαγωνισμού μέχρι τη σέντρα της αναμέτρησης Παναιτωλικός - Κηφισιά το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και ώρα 17.30. Στη συνέχεια το σύστημα θα «κλειδώσει» για αλλαγές και δημιουργία ομάδων μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής, οπότε θα ανοίξει ξανά...

Μπες τώρα στο μεγάλο παιχνίδι και ΓΙΝΕ εσύ ο καλύτερος ΠΡΟΕΔΡΟΣ!

Τελευταία Νέα

Δες όλα τα νέα