ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τα τελευταία νέα των ομάδων - Deadline για αλλαγές μέχρι τις 17.15 του Σαββάτου

Λίγες ώρες απέμειναν για τη σέντρα της 7ης αγωνιστικής της Super League και οι... πρόεδροι καλούνται να κάνουν τις αλλαγές τους και επιλέξουν την καλύτερη ενδεκάδα προκειμένου να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στον διαγωνισμό ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Η αγωνιστική περιλαμβάνει άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια, δύσκολες αποστολές για τους μεγάλους και φυσικά το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζουμε ότι στο ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League κερδίζετε (ή χάνετε...) βαθμούς μόνο για τους ποδοσφαιριστές που επιλέγετε στην ενδεκάδα σας. Αντιθέτως, οι παίκτες που μένουν στον πάγκο σας θα σας δώσουν μηδέν βαθμούς όσο καλά κι αν αποδώσουν. Ως εκ τούτου, προσέξτε πολύ και σκεφτείτε καλά τις επιλογές που θα κάνετε.

Το πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής είναι το Ατρόμητος - Ιωνικός που αρχίζει στις 18.15 του Σαββάτου, κάτι που σημαίνει ότι οι αλλαγές στις ομάδες ή ακόμη και η δημιουργία νέων ομάδων επιτρέπονται μέχρι και μία ώρα πριν από τη σέντρα. Το deadline είναι στις 17.15 του Σαββάτου 23 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια το σύστημα θα κλειδώσει και θα ανοίξει ξανά για αλλαγές ή για δημιουργία νέων ομάδων μετά το τέλος της αγωνιστικής αργά το βράδυ της Κυριακής.

Λίγο πριν από την έναρξη της 7ης αγωνιστικής η ομάδα του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ έρχεται για να σας βοηθήσει στην επιλογή της ενδεκάδας σας, δίνοντας μερικά χρήσιμα tips για ποδοσφαιριστές που θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας ή τραυματισμού ή για κάποιους που δεν είναι στο 100% και ενδεχομένως να μην χρησιμοποιηθούν ως βασικοί (ή και καθόλου) απ' τους προπονητές τους.

Πώς βαθμολογήθηκαν οι ποδοσφαιριστές την 6η αγωνιστική

Σάββατο 23 Οκτωβρίου

18.15 Ατρόμητος - Ιωνικός

Ατρόμητος: Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι καλά και αναμένεται να είναι ξανά βασικός αλλά ο Μουνίθ και ο Καρτάλης έμειναν εκτός αποστολής.

Ιωνικός: Έχουν χάσει τις τελευταίες προπονήσεις του Ιωνικού ο Τσιγκρίνσκι, ο Κάνιας και ο Ρεϊνάλντο Λένις, ενώ είναι τιμωρημένος ο Σαλβαδόρ Σάντσες.

19.00 Απόλλων - ΠΑΣ Γιάννινα

Απόλλων: Επιστρέφει ο Παμλίδης που ήταν απών την προηγούμενη αγωνιστική.

ΠΑΣ Γιάννινα: Πέραν του Κόντε, ο οποίος θα είναι απών για αρκετό καιρό δεν υπάρχουν άλλες απουσίες μεταξύ των παικτών του ΠΑΣ που βρίσκονται στη λίστα του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

20.30 Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός

Αστέρας Τρίπολης: Στη διάθεση του Ράσταβας τέθηκαν ο Τιλίκα και ο Ατιένθα.

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στην αποστολή ο Διούδης αλλά θα παίξει βασικός ο Μπρινιόλι. Επίσης θα βρίσκονται στην Τρίπολη και ο Χατζηγιοβάνης με τον Λούντκβιστ, οι οποίοι όμως έχασαν προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες. Αντιθέτως, είναι ακόμη εκτός δράσης οι Σένκεφελντ, Κουρμπέλης και Μακέντα.

Κυριακή 24 Οκτωβρίου

16.00 Άρης - Παναιτωλικός

Άρης: Επέστρεψε και υπολογίζεται ο Σάσα μετά την τιμωρία του λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα ο Μάντζιος και πάει πάνοπλος στο ματς μετά από καιρό.

Παναιτωλικός: Χωρίς προβλήματα προετοιμάζεται η ομάδα του Αγρινίου.

16.00 Βόλος - ΑΕΚ

Βόλος: Πάνοπλος οδεύει ο Βόλος στο ματς με την ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Χωρίς τον Γέβτιτς και τον Γαλανόπουλο θα παραταχθεί η Ενωση, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Αραούχο. Αντιθέτως, όλα δείχνουν πως ο Στάνκοβιτς θα παίξει κανονικά.

18.15 ΟΦΗ - Λαμία

ΟΦΗ: Ο Ντε Γκουζμάν έχει χάσει προπονήσεις λόγω ίωσης και δύσκολα θα αγωνιστεί. 

ΛαμίαΟ Τζανετόπουλος επέστρεψε στη δράση και είναι στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου, όχι όμως και ο τραυματίας Ρόμανιτς με τον τιμωρημένο Ελευθεριάδη.

20.30 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Χωρίς απουσίες και προβλήματα προετοιμάζονται οι Πειραιώτες μετά την ήττα στη Φρανκφούρτη από την Άιντραχτ. Άπαντες αναμένεται να είναι παρόντες στο ντέρμπι.

ΠΑΟΚ: Πέραν του Ολιβέιρα, που θα λείπει για καιρό ακόμη, όλοι οι άλλοι παίκτες του Δικεφάλου βρίσκονται στη διάθεση του Λουτσέσκου. Ακόμη και ο Κρέσπο με τον Ίνγκασον προπονούνται κανονικά αλλά είναι αβέβαιο ακόμη αν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Μπείτε στο παιχνίδι

Αρχίστε τώρα

  • Κάνετε σύνδεση (αν είστε παλιός χρήστης) ή εγγραφή (αν είστε νέος χρήστης) στο gineproedros.net κι αφού συμπληρώσετε τη φόρμα με τα ακριβή και πλήρη στοιχεία σας, που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι δεκτή και έγκυρη η συμμετοχή σας, δημιουργείτε την ομάδα σας.
  • Μπορείτε να συμμετέχετε με όσες ομάδες επιθυμείτε (μια συμμετοχή ανά email). ΟΜΩΣ, κάθε φυσικό πρόσωπο δικαιούται να κερδίζει ΕΝΑ δώρο. Εφόσον κερδίσετε περισσότερα του ενός δώρου, ΤΟΤΕ θα αποκομίζετε το δώρο που κατακτά η ομάδα σας με την υψηλότερη βαθμολογία.
  • Δίνετε όνομα στην ομάδα σας (φροντίστε να μην είναι προσβλητικό διότι θα ακυρωθεί η συμμετοχή σας).
  • Επιλέγετε 21 παίκτες από τη λίστα των 240.

2 Τερματοφύλακες

7 αμυντικούς

7 μέσους

5 επιθετικούς

  • Πριν από την έναρξη του πρώτου χρονικά αγώνα της κάθε αγωνιστικής, μέχρι και μία (1) ώρα πριν από τη σέντρα, θα πρέπει να έχετε επιλέξει την ενδεκάδα σας. Ακριβώς μια ώρα πριν από το πρώτο παιχνίδι το σύστημα «κλειδώνει», δεν δέχεται αλλαγές και θα διατηρηθεί η ενδεκάδα που είχατε χρησιμοποιήσει την προηγούμενη αγωνιστική. Γι’ αυτό φροντίστε να είστε στην… ώρα σας.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Τυχόν εκπρόθεσμες εγγραφές-συμμετοχές-δηλώσεις ομάδων θα ακυρώνουν συνολικά τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.
  • Επιλέξτε την καλύτερη αγωνιστική τακτική καθώς πλέον σας δίνονται πολλά συστήματα: 4-4-2, 4-3-3, 4-5-1, 5-4-1, 5-3-2, 3-5-2, 3-4-3, 5-2-3.
  • Από το ρόστερ των 21 παικτών που αγοράσατε, επιλέγετε τους 11 που θέλετε να αγωνιστούν με την ομάδα σας στην επερχόμενη αγωνιστική. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ.
  •  Οι παίκτες του πάγκου τους σε κάθε αγωνιστική θα παίρνουν μηδέν (0) βαθμούς.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε αρκετά σημεία το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League έχει διαφοροποιηθεί ως προς τον τρόπο βαθμολόγησης των παικτών σε σχέση με το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στο Euro. Ως εκ τούτου, διαβάστε προσεκτικά εδώ πώς κερδίζουν ή χάνουν βαθμούς οι ποδοσφαιριστές που έχετε επιλέξει στην ΕΝΔΕΚΑΔΑ ομάδα σας.

Σημειωτέον ότι το σύστημα θα «ξεκλειδώνει» για αλλαγές στην ενδεκάδα σας μετά το φινάλε του τελευταίου χρονικά αγώνα της κάθε αγωνιστικής και θα «κλειδώνει» ξανά μία (1) ώρα πριν από τη σέντρα του εναρκτήριου ματς της επόμενης αγωνιστικής.

Τον Ιανουάριο θα ανοίξει μεταγραφικό παράθυρο για να προβείτε στις αλλαγές που επιθυμείτε. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση τον Δεκέμβριο για το ακριβές διάστημα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και για τον αριθμό των μεταγραφών που θα επιτραπούν.

Μπες στο παιχνίδι τώρα και ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League!

Τελευταία Νέα

Δες όλα τα νέα