Ανακοίνωση για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ

Ο διαγωνισμός ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ by Interwetten συνεχίζεται και στα πλέι οφ/πλέι άουτ της Super League. Το πρωτάθλημα εισέρχεται στην τελική ευθεία και οι... πρόεδροι καλούνται να κάνουν τις καλύτερες επιλογές για να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς προκειμένου να διεκδικήσουν τα πλούσια δώρα του διαγωνισμού αλλά και για να τερματίσουν όσο πιο ψηλά στη γενική κατάταξη.

Με δεδομένο ότι η Super League αποφάσισε πως το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαρτίου θα γίνουν αγώνες μόνο των πλέι οφ, ανακοινώνεται πως οι πρόεδροι θα βαθμολογηθούν μόνο για τα τρία παιχνίδια των πλέι οφ, τουτέστιν: Λαμία - ΑΕΚ, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ - Άρης.

Αυτή λογίζεται ως η 15η αγωνιστική του διαγωνισμού (14 ήταν οι αγωνιστικές του διαγωνισμού κατά την κανονική περίοδο) και η προθεσμία για αλλαγές στις ομάδες είναι μέχρι την Κυριακή 10/3 στις 17.00, ώρα έναρξης του αγώνα Λαμία - ΑΕΚ.

Άρα οι ομάδες που θα παρατάξετε μέχρι και την Κυριακή 10/3 στις 17.00, θα βαθμολογηθούν μόνο για τα τρία παιχνίδια της 1η αγωνιστικής των πλέι οφ (όχι για την 1η των πλέι άουτ).

Εφόσον το επόμενο Σαββατοκύριακο (16-17/3) υπάρξει αγωνιστική μόνο για τα πλέι άουτ, τότε αυτή θα λογιστεί ως μια ξεχωριστή αγωνιστική (η 16η συνολικά) στον διαγωνισμό και οι πρόεδροι θα βαθμολογηθούν αναλόγως με τις επιδόσεις των παικτών που αγωνίζονται σε ομάδες των πλέι άουτ.

Όταν οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα και των πλέι άουτ της Super League θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τις ημερομηνίες των αγωνιστικών.

Τελευταία Νέα

Δες όλα τα νέα