Δώρα από την PIZZA FAN

20 δωροεπιταγές αξίας των 20 ευρώ έκαστη

PIZZA FUN

Η Pizza Fan είναι σήμερα η No1 εταιρεία pizza delivery με 27 χρόνια πετυχημένης παρουσίας στην Ελληνική αγορά με πάνω από 90 καταστήματα. Προσφέρει κορυφαία ποιότητα, τις πιο αγνές πρώτες ύλες από επώνυμους προμηθευτές, τον πιο πλούσιο κατάλογο με επιλογές που έχουν σχεδιαστεί με βάση τις προτιμήσεις των πελατών της και τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. 

Η καινοτομία και η εξέλιξη αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό της εταιρείας, γι’ αυτό και οι πρωτότυπες συνταγές της συνεχώς ανανεώνονται. Από τις διώροφες Double Pizza που αγαπήθηκαν για τη γεύση και τα πλούσια υλικά τους, τις πίτσες Crosscut με βάση από τραγανή πατάτα crosscut, τα διάσημα burgers, τη σειρά Al Forno με ζύμη που ζυμώνεται στο χέρι και mozzarella φυσικής ωρίμανσης, και τα νέα της Vegan προϊόντα  η Pizza Fan έχει φέρει μια επανάσταση στο χώρο της εστίασης.

Παράλληλα, θέλοντας να είναι κοντά σε κάθε σχολείο και κάθε αθλητικό σύλλογο, όπου κι αν βρίσκονται, στηρίζει με τα μοναδικά χορηγικά της προγράμματα χιλιάδες αθλητικές και σχολικές εκδηλώσεις κάθε χρόνο και μοιράζεται με ανθρώπους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας τις μικρές και μεγάλες στιγμές της καθημερινότητας.

Πατήστε εδώ για Pizza Fan