Ανακοίνωση ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βαθμολόγηση ποδοσφαιριστών στα πλέι οφ και πλέι άουτ

Ο διαγωνισμός ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League μπαίνει στην τελική ευθεία με την πραγματοποίηση των πλέι οφ και πλέι άουτ. Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ θα βαθμολογηθούν για δέκα αγώνες και οι ποδοσφαιριστές των ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι άουτ θα βαθμολογηθούν για επτά αγώνες, όσες δηλαδή είναι και οι αγωνιστικές των δύο μίνι πρωταθλημάτων.

Ο διαγωνισμός θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της Super League ως προς τις αγωνιστικές και τις ημερομηνίες. Κάτι που σημαίνει ότι κατά τις τρεις αγωνιστικές που θα παίξουν μόνο οι ομάδες των πλέι οφ (1η, 6η, 9η), θα βαθμολογηθούν μόνο οι παίκτες των έξι ομάδων που τερμάτισαν στις θέσεις 1-6. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές των ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι άουτ (θέσεις 7-14) δεν θα βαθμολογηθούν γι' αυτές τις τρεις αγωνιστικές, αφού ούτως ή άλλως οι ομάδες τους δεν θα παίζουν.

Ως εκ τούτου, με βάση το πρόγραμμα που δημοσιοποίησε η Super League, την Κυριακή 13 Μαρτίου θα βαθμολογηθούν μόνο οι παίκτες των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Άρη, Παναθηναϊκού και ΠΑΣ Γιάννινα. Το σύστημα έχει ήδη ανοίξει για αλλαγές στις ενδεκάδες και θα κλειδώσει στις 19.00 της Κυριακής (13/3) με τη σέντρα του πρώτου χρονικά αγώνα των πλέι οφ μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη.

Στη συνέχεια, από το βράδυ της Κυριακής (13/3) το σύστημα θα ανοίξει για αλλαγές στις ενδεκάδες μέχρι το Σάββατο 19 Μαρτίου και ώρα 15.00, οπότε είναι προγραμματισμένος ο πρώτος αγώνας των πλέι άουτ μεταξύ ΟΦΗ και Ιωνικού. Γι' αυτή την αγωνιστική, δεδομένου ότι θα συμμετάσχουν όλες οι ομάδες, θα βαθμολογηθούν και όλοι οι παίκτες.

Ουσιαστικά το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, κατά τη διάρκεια των πλέι οφ και πλέι άουτ, χωρίζεται σε 10 αγωνιστικές φάσεις κατά τις οποίες θα βαθμολογηθούν οι παίκτες. Εκείνοι των πλέι οφ συμμετέχουν σε 10 αγωνιστικές, ενώ των πλέι άουτ σε 7.

Το πρόγραμμα των αγωνιστικών σε πλέι οφ & πλέι άουτ στο ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

  1. 1η αγωνιστική πλέι οφ
  2. 2η αγωνιστική πλέι οφ & 1η πλέι άουτ 
  3. 3η αγωνιστική πλέι οφ & 2η πλέι άουτ
  4. 4η αγωνιστική πλέι οφ & 3η πλέι άουτ
  5. 5η αγωνιστική πλέι οφ & 4η πλέι άουτ
  6. 6η αγωνιστική πλέι οφ
  7. 7η αγωνιστική πλέι οφ & 5η πλέι άουτ
  8. 8η αγωνιστική πλέι οφ & 6η πλέι άουτ
  9. 9η αγωνιστική πλέι οφ
  10. 10η αγωνιστική πλέι οφ & 7η πλέι άουτ

Τελευταία Νέα

Δες όλα τα νέα