Σημαντική ανακοίνωση για βαθμολογίες παικτών και δώρα νικητών

Έπειτα από επανεξέταση του ζητήματος της προσθήκης των βαθμών στα εξ αναβολής παιχνίδια, αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε τελικά σε αυτή την αλλαγή στο μέσο του διαγωνισμού.

Έχουν δίκιο όσοι διαγωνιζόμενοι διαμαρτυρήθηκαν το προηγούμενο διάστημα διότι πράγματι υπάρχουν ποδοσφαιριστές και ομάδες με λιγότερα παιχνίδια συγκριτικά με άλλους λόγω των πολλών αναβολών, αλλά έχουν δίκιο κι όσοι διαμαρτυρήθηκαν στη συνέχεια για την ξαφνική αλλαγή μεσούσης της σεζόν κι ενώ οι κανόνες του παιχνιδιού αναφέρουν ότι «Αν ένας αγώνας διακοπεί ή αναβληθεί και πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο οι ποδοσφαιριστές θα βαθμολογηθούν ανάλογα με τον χρόνο που αγωνίστηκαν και τις επιδόσεις τους και την παρουσία της ομάδας τους στο ματς ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ο αγώνας διεξαχθεί εντός των επόμενων 3-4 ημερών και σε κάθε περίπτωση προτού ανοίξουν οι αλλαγές/εγγραφές για την επόμενη αγωνιστική. Ειδάλλως οι παίκτες των δύο ομάδων δεν θα βαθμολογηθούν (0 βαθμοί)».

Ως εκ τούτου, είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος του διαγωνισμού με αυτό που εξαρχής αναφέρουν οι κανόνες του παιχνιδιού. Ωστόσο, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, απ' τον επόμενο κιόλας διαγωνισμό ώστε να προβούμε στις κατάλληλες αλλαγές/τροποποιήσεις προκειμένου να μην ξαναπροκύψουν τέτοια ζητήματα.

Ο διαγωνισμός είναι καινούργιος στην ηλεκτρονική του μορφή και πολυσύνθετος, ενώ ο κορονοϊός μας δημιούργησε κι επιπλέον προβλήματα, που έχουν να κάνουν και με το τεχνικό κομμάτι (όπως αυτό με τις βαθμολογίες). Το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ πλέον, δεν είναι ένα κουπόνι σε χαρτί όπως παλιά στην εφημερίδα που ο κάθε Πρόεδρος έστελνε μια ομάδα στην αρχή της σεζόν και δεν μπορούσε να κάνει ούτε αλλαγές, ούτε μεταγραφές. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός που έχει ως στόχο τη διάδραση και την εβδομαδιαία συμμετοχή του Προέδρου στην ομάδα του. Είναι ένα παιχνίδι που θέλει τακτικά τη συμμετοχή σας και που παράλληλα ακούει και τη γνώμη σας. Μην έχετε καμιά αμφιβολία για το ότι καθημερινά εργαζόμαστε για να βελτιώσουμε το παιχνίδι.

Προφανώς απ' την πλευρά μας, υπάρχουν παραλείψεις και γίνονται λάθη ή λανθασμένες εκτιμήσεις αλλά τίποτα δεν συμβαίνει κακοπροαίρετα. Δεν έχουμε πρόθεση να ευνοήσουμε ούτε και να αδικήσουμε κανέναν. Σε ένα παιχνίδι άλλωστε που συμμετέχουν 4.080 ομάδες (δηλαδή 4.080 διαφορετικοί συνδυασμοί παικτών) δεν είναι δυνατόν να ευνοήσουμε κάποιον έναντι κάποιου άλλου. Ούτε θέλουμε, ούτε και μπορούμε. Στόχος μας είναι να διασκεδάζετε με το παιχνίδι, να απολαμβάνετε τη διαδικασία και να βλέπετε τους αγώνες με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Διότι στο τέλος της ημέρας είναι ένα παιχνίδι...

Δώρα ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League

Ως προς τα δώρα του διαγωνισμού, η τελική λίστα για το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League θα ανακοινωθεί οριστικά τις επόμενες ημέρες. Η λίστα είναι σχεδόν έτοιμη, τα δώρα θα είναι περισσότερα από 60 αλλά καθυστερεί η δημοσίευση διότι πρέπει να επισημοποιηθούν οι συμφωνίες για ορισμένα σημαντικά δώρα. Είναι θέμα χρόνου ωστόσο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, γνωρίζουμε ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην ανακοίνωση. Είναι κάτι που δεν θα επιτρέψουμε να ξανασυμβεί στους επόμενους διαγωνισμούς...

Δώρα ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στο Euro

Ως προς τα δώρα του προηγούμενου διαγωνισμού, του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στο Euro, πρέπει να τονίσουμε ότι απ' τα 500 δώρα έχουν δοθεί στους νικητές περισσότερα από 350. Ωστόσο, υπήρξαν (και υπάρχουν σε κάποιες περιπτώσεις) σημαντικές καθυστερήσεις. Το αρχικό πρόβλημα προέκυψε απ' το γεγονός ότι υπήρξε καθυστέρηση στην πραγματοποίηση της κλήρωσης παρουσία συμβολαιογράφου για τις ισοβαθμίες και κυρίως απ' το ότι δεν είχαμε εξαρχής τα στοιχεία των νικητών (παρά μόνο ένα email τους) κι έπρεπε να ακολουθήσει μια πολύμηνη διαδικασία-επικοινωνία με 500 διαφορετικά άτομα. (Ήδη στον τρέχοντα διαγωνισμό έχει επιλυθεί το ζήτημα και υπάρχουν τα πλήρη στοιχεία όλων των διαγωνιζόμενων κάτι που σημαίνει ότι και τα δώρα θα δοθούν άμεσα).

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων στο ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στο Euro, μόλις συγκεντρώσαμε τα στοιχεία των νικητών, προχωρήσαμε στην πάραδοση/παραλαβή των δώρων. Ωστόσο, υπήρξαν και προβλήματα με κάποιους δωροθέτες που είτε καθυστέρησαν να μας αποστείλουν τα προϊόντα, είτε έχουν καθυστερήσει να αποστείλουν απευθείας τα δώρα στους νικητές. Σε κάθε περίπτωση προσπαθούμε να επιλύσουμε το θέμα. Πρόθεση και υποχρέωσή μας είναι, όλοι οι νικητές να παραλάβουν δώρο έστω και με καθυστέρηση.

Με εκτίμηση

Η ομάδα του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Τελευταία Νέα

Δες όλα τα νέα