ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ανοιξαν οι χειμερινές μεταγραφές!

ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Άνοιξε το μεταγραφικό παράθυρο για τις χειμερινές μεταγραφές στο ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Με δεδομένο ότι αναβλήθηκε το παιχνίδι της Δευτέρας μεταξύ του Ατρόμητου και του ΟΦΗ, οι μεταγραφές αρχίζουν νωρίτερα. Οι Πρόεδροι έχουν την ευκαιρία να διορθώσουν τα λάθη τους, να ενισχύσουν τις ομάδες τους και να καλύψουν τα κενά τους κάνοντας μέχρι και 6 μεταγραφές ενόψει της τελικής ευθείας του διαγωνισμού καθώς μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου (26η αγωνιστική) ακολουθούν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Οι μεταγραφές θα είναι ανοιχτές μέχρι το Σάββατο 12/2/2022 στις 19.30, προτού αρχίσουν τα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής.

Στο προφίλ των ομάδων έχει εμφανιστεί η επιλογή ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. Κάνετε κλικ πάνω σε αυτή την επιλογή και έχετε δικαίωμα για 6 μεταγραφές. Το μπάτζετ των 60 εκατ. ευρώ παραμένει σε ισχύ, άρα δεν μπορείτε να ξεπεράσετε το εν λόγω ποσό για το συνολικό κόστος της ομάδας σας. Πατώντας την επιλογή ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ βλέπετε το ΥΠΟΛΕΙΠΟΜΕΝΟ ΠΟΣΟ (αν είχατε αφήσει... κάβα) που έχετε στη διάθεσή σας απ' τα 60 εκατ. ευρώ του περασμένου καλοκαιριού.

Εφόσον επιθυμείτε να... απελευθερωθεί το μπάτζετ σας, πατάτε Χ στον παίκτη ή τους παίκτες του ρόστερ σας που θέλετε να αντικαταστήσετε και στη συνέχεια από τη λίστα των διαθέσιμων παικτών στα αριστερά, επιλέγετε εκείνους που επιθυμείτε να αποκτήσετε. Όταν είστε έτοιμοι, πατάτε την επιλογή Καταχώρηση της ομάδας μου που βρίσκεται στο κάτω μέρος απ' το γηπεδάκι.

Προσοχή: Από τη στιγμή που θα πατήσετε την επιλογή Καταχώρηση της ομάδας μου, η μεταγραφή/μεταγραφές θεωρείται ολοκληρωμένη. Άρα θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στις επιλογές σας για να μην χρεωθείτε για μεταγραφές τις οποίες μπορεί στη συνέχεια να μετανιώσετε. Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε όλες τις μεταγραφές σας την ίδια στιγμή. Μπορείτε, όποτε θέλετε μέχρι και το Σάββατο 12/2 στις 19.30, σε διαφορετικές στιγμές να κάνετε μία ή και περισσότερες κινήσεις με ανώτατο όριο βεβαίως τις 6.

Επίσης, να θυμάστε ότι μετά το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, στα πλέι οφ οι αγωνιστικές είναι 10, ενώ στα πλέι άουτ 7, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες των ομάδων που θα παίξουν στα πλέι οφ θα δώσουν τρία ματς περισσότερα...

Καλή επιτυχία!

Τελευταία Νέα

Δες όλα τα νέα