ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Οι τραυματίες, οι τιμωρημένοι κι όσοι επιστρέφουν - Deadline μέχρι τις 17.15 του Σαββάτου για αλλαγές

Οι πρόεδροι πήραν ρεπό για μια εβδομάδα λόγω Εθνικών ομάδων αλλά πλέον η δράση επιστρέφει στη Super League και στον αγαπημένο σας διαγωνισμό. Το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League επανέρχεται για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος με παιχνίδια άκρως ενδιαφέροντα, που κάνουν... πονηρή και αρκετά δύσκολη την επιλογή ενδεκάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι στο ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League κερδίζετε (ή χάνετε...) βαθμούς μόνο για τους ποδοσφαιριστές που επιλέγετε στην ενδεκάδα σας. Αντιθέτως, οι παίκτες που μένουν στον πάγκο σας θα σας δώσουν μηδέν βαθμούς όσο καλά κι αν αποδώσουν. Ως εκ τούτου, προσέξτε πολύ και σκεφτείτε καλά τις επιλογές που θα κάνετε.

Το πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής είναι το Απόλλων Σμύρνης - Αστέρας Τρίπολης που αρχίζει στις 18.15, κάτι που σημαίνει ότι οι αλλαγές στις ομάδες ή ακόμη και η δημιουργία νέων ομάδων επιτρέπονται μέχρι και μία ώρα πριν από τη σέντρα. Το deadline είναι στις 17.15 του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια το σύστημα θα κλειδώσει και θα ανοίξει ξανά για αλλαγές ή για δημιουργία νέων ομάδων μετά το τέλος της αγωνιστικής και το παιχνίδι της Λαμίας με τον Άρη το βράδυ της Δευτέρας 18 Οκτωβρίου.

Λίγο πριν από την έναρξη της 6ης αγωνιστικής η ομάδα του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ έρχεται για να σας βοηθήσει στην επιλογή της ενδεκάδας σας, δίνοντας μερικά χρήσιμα tips για ποδοσφαιριστές που θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας ή τραυματισμού ή για κάποιους που δεν είναι στο 100% και ενδεχομένως να μην χρησιμοποιηθούν ως βασικοί (ή και καθόλου) απ' τους προπονητές τους.

Πώς βαθμολογήθηκαν οι ποδοσφαιριστές την 4η & 5η αγωνιστική

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

18.15 Απόλλων Σμύρνης - Αστέρας Τρίπολης

Απόλλων: Ο Τζιανλούκα Φέστα δεν έχει στη διάθεσή του τον γκολκίπερ Βέρχουλστ αλλά και τον Παμλίδη. Αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής.

Αστέρας Τρίπολης: Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες του Τιλίκα, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής.

20.30 Παναθηναϊκός - Ιωνικός

Παναθηναϊκός: Η επιστροφή του Βέλεθ δίνει μια επιπλέον λύση στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την άμυνα του Παναθηναϊκού, όπου ο Μπρινιόλι θα παίξει και πάλι βασικός. Ο Διούδης είναι για ένα ακόμη ματς εκτός αποστολής, όπως και ο τραυματίας Μακέντα αλλά και ο ανέτοιμος Κουρμπέλης. Αντιθέτως, βρίσκονται στην αποστολή ο Κώτσιρας και ο Ιωαννίδης, οι οποίοι όμως δεν είναι απόλυτα έτοιμοι.

Ιωνικός: Ο Δημήτρης Σπανός δεν έχει στη διάθεσή του τον Ντάλσιο, ο οποίος είναι τιμωρημένος λόγω αποβολής στο ματς με τη Λαμία, ενώ δεν υπολογίζει και τον Τσιγκρίνσκι, ο οποίος είναι τραυματίας. Αντιθέτως, ο Κάνιας που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, όπως και ο Ρεϊνάλντο Λενίς, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που του είχε στερήσει την παρουσία τη συμμετοχή σε προηγούμενα ματς.

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

16.00 ΠΑΟΚ - Βόλος

ΠΑΟΚ: Δύο προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν υπολογίζει για ακόμη ένα παιχνίδι τον Κρέσπο αλλά και τον Σίντκλεϊ Φερέιρα. Αντιθέτως, ο Βαρέλα είναι στη διάθεσή του και αναμένεται να αγωνιστεί όπως και ο Βιεϊρίνια.

Βόλος: Ο Κότνικ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που προέκυψε στο τελευταίο παιχνίδι και θα χάσει την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Οπότε στο τέρμα θα είναι ξανά ο Κλέιμαν. Επίσης, στη διάθεση του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ βρίσκεται πλέον και ο Σωτήρης Νίνης

16.00 Παναιτωλικός - ΟΦΗ

Παναιτωλικός: Χωρίς προβλήματα πορεύεται στο ματς με τον ΟΦΗ. Μοναδικός προβληματισμός για τον Γιάννη Αναστασίου είναι η κούραση του Κορνέλιους, ο οποίος απουσίαζε για υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του και προέρχεται από μεγάλο και κουραστικό ταξίδι.

ΟΦΗ: Ο Επασί πήρε μέρος στην προπόνηση αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα αγωνιστεί ως βασικός απέναντι στον Παναιτωλικό. Αντιθέτως, ο Ντε Γκουζμάν και ο Βάτερμαν απουσίασαν από τις τελευταίες προπονήσεις λόγω ίωσης και είναι αμφίβολοι.

20.30 ΑΕΚ - Ατρόμητος

ΑΕΚ: Χωρίς προβλήματα πηγαίνει στο ματς με τον Ατρόμητο η ΑΕΚ, καθώς ακόμη κι ο Λε Ταλέκ, ο οποίος χτύπησε στην προπόνηση, γυμνάστηκε κανονικά και έδειξε έτοιμος. Ο Αργύρης Γιαννίκης στο ντεμπούτο του δεν υπολογίζει μόνο στον Γαλανόπουλο που είναι off για καιρό. 

Ατρόμητος: Ο Γιώργος Παράσχος είδε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να βγάζει την προπόνηση αλλά δεν είναι βέβαιο ότι ο βαθμός ετοιμότητας του διεθνούς αμυντικού θα του επιτρέψει να αγωνιστεί ως βασικός. 

20.30 ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Γκαρντάβσκι επέστρεψε στις προπονήσεις βρίσκεται στη διάθεση του Ηρακλή Μεταξά κι είναι πιθανό να πάρει ξανά θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Ολυμπιακό. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και με τον Μιλιντσεάνου, ο οποίος πιθανότατα δεν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι. Νοκ άουτ βεβαίως έχει τεθεί και ο Κόντε.

Ολυμπιακός: Άπαντες παρόντες για τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ρόνι Λόπες και ο Εμβιλά δούλεψαν κατά τη διάρκεια της διακοπής και είναι πανέτοιμοι, ο Βαλμπουενά επίσης. Μοναδικό προβληματισμό αποτελεί το κουραστικό ταξίδι του Σισέ, ο οποίος απουσίαζε για υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

19.30 Λαμία - Αρης

Λαμία: Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος έχει στη διάθεσή του τον Τζανδάρη, τον Γκέντζογλου και τον Ελευθεριάδη, τρεις παίκτες που απουσίαζαν στις πρώτες δυο αγωνιστικές του διαγωνισμού. Αντιθέτως, παραμένει εκτός δράσης ο Τζανετόπουλος.

Αρης: Έπειτα από μια δύσκολη περίοδο με αρκετές και σημαντικές απουσίες, ο Άκης Μάντζιος έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του. Ο Μπερτόλιο έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, το ίδιο και ο Σάκιτς, αν και δύσκολα θα πάρουν φανέλα βασικού. Επίσης ο Καμαρά ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε όπως και ο Εντιαγέ, οι οποίοι μάλλον θα βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα.

Μπείτε στο παιχνίδι

Αρχίστε τώρα

  • Κάνετε σύνδεση (αν είστε παλιός χρήστης) ή εγγραφή (αν είστε νέος χρήστης) στο gineproedros.net κι αφού συμπληρώσετε τη φόρμα με τα ακριβή και πλήρη στοιχεία σας, που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι δεκτή και έγκυρη η συμμετοχή σας, δημιουργείτε την ομάδα σας.
  • Μπορείτε να συμμετέχετε με όσες ομάδες επιθυμείτε (μια συμμετοχή ανά email). ΟΜΩΣ, κάθε φυσικό πρόσωπο δικαιούται να κερδίζει ΕΝΑ δώρο. Εφόσον κερδίσετε περισσότερα του ενός δώρου, ΤΟΤΕ θα αποκομίζετε το δώρο που κατακτά η ομάδα σας με την υψηλότερη βαθμολογία.
  • Δίνετε όνομα στην ομάδα σας (φροντίστε να μην είναι προσβλητικό διότι θα ακυρωθεί η συμμετοχή σας).
  • Επιλέγετε 21 παίκτες από τη λίστα των 240.

2 Τερματοφύλακες

7 αμυντικούς

7 μέσους

5 επιθετικούς

  • Πριν από την έναρξη του πρώτου χρονικά αγώνα της κάθε αγωνιστικής, μέχρι και μία (1) ώρα πριν από τη σέντρα, θα πρέπει να έχετε επιλέξει την ενδεκάδα σας. Ακριβώς μια ώρα πριν από το πρώτο παιχνίδι το σύστημα «κλειδώνει», δεν δέχεται αλλαγές και θα διατηρηθεί η ενδεκάδα που είχατε χρησιμοποιήσει την προηγούμενη αγωνιστική. Γι’ αυτό φροντίστε να είστε στην… ώρα σας.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Τυχόν εκπρόθεσμες εγγραφές-συμμετοχές-δηλώσεις ομάδων θα ακυρώνουν συνολικά τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.
  • Επιλέξτε την καλύτερη αγωνιστική τακτική καθώς πλέον σας δίνονται πολλά συστήματα: 4-4-2, 4-3-3, 4-5-1, 5-4-1, 5-3-2, 3-5-2, 3-4-3, 5-2-3.
  • Από το ρόστερ των 21 παικτών που αγοράσατε, επιλέγετε τους 11 που θέλετε να αγωνιστούν με την ομάδα σας στην επερχόμενη αγωνιστική. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ.
  •  Οι παίκτες του πάγκου τους σε κάθε αγωνιστική θα παίρνουν μηδέν (0) βαθμούς.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε αρκετά σημεία το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League έχει διαφοροποιηθεί ως προς τον τρόπο βαθμολόγησης των παικτών σε σχέση με το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στο Euro. Ως εκ τούτου, διαβάστε προσεκτικά εδώ πώς κερδίζουν ή χάνουν βαθμούς οι ποδοσφαιριστές που έχετε επιλέξει στην ΕΝΔΕΚΑΔΑ ομάδα σας.

Σημειωτέον ότι το σύστημα θα «ξεκλειδώνει» για αλλαγές στην ενδεκάδα σας μετά το φινάλε του τελευταίου χρονικά αγώνα της κάθε αγωνιστικής και θα «κλειδώνει» ξανά μία (1) ώρα πριν από τη σέντρα του εναρκτήριου ματς της επόμενης αγωνιστικής.

Τον Ιανουάριο θα ανοίξει μεταγραφικό παράθυρο για να προβείτε στις αλλαγές που επιθυμείτε. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση τον Δεκέμβριο για το ακριβές διάστημα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και για τον αριθμό των μεταγραφών που θα επιτραπούν.

Μπες στο παιχνίδι τώρα και ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League!

Τελευταία Νέα

Δες όλα τα νέα