ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: MVP της αγωνιστικής ο Αουγκούστο - Η καλύτερη 11άδα και οι καλύτεροι πρόεδροι!

Η μάχη μόλις άρχισε στο ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Η 5η αγωνιστική ολοκληρώθηκε και ήδη 80 ομάδες έχουν ξεπεράσει τους 100 βαθμούς σε δύο αγωνιστικές. Την 4η αγωνιστική MVP αναδείχθηκε ο Καρλίτος, κι αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Αουγκούστο του ΠΑΟΚ να κάνει τη διαφορά. Ο χαφ του Δικεφάλου ήταν ο παίκτης από τη λίστα των 240 που συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς στα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Μπορείτε και τώρα να φτιάξετε ομάδα

Οσοι πρόεδροι τον επέλεξαν στην αρχική τους ενδεκάδα δικαιώθηκαν καθώς τους πρόσφερε 12 βαθμούς (2 οι βαθμοί για συμμετοχή άνω των 60 λεπτών, 2 οι βαθμοί διότι στο διάστημα που έπαιξε δεν δέχθηκε γκολ η ομάδα του, 3 οι βαθμοί απ' τα τρία γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ όσο αγωνιζόταν και 5 οι βαθμοί για το τέρμα που ο ίδιος σκόραρε). Καθόλου άσχημα για έναν παίκτη που στο ξεκίνημα της σεζόν δεν λογιζόταν ως βασική επιλογή αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον «ξεκλείδωσε».

Τον χαφ του ΠΑΟΚ ακολούθησαν σε απόδοση και βαθμούς άλλοι δύο παίκτες της ομάδας που σκόραραν στο 1-3 με τον ΟΦΗ. Ο λόγος για τον Κούρτιτς και τον Σβιντέρσκι οι οποίοι συγκέντρωσαν από 9 βαθμούς. Εξίσου καλή απόδοση είχαν και οι σκόρερ της ΑΕΚ στην επικράτηση επί του Παναιτωλικού με 1-3. Τσούμπερ και Λιβάι έδωσαν από 9 βαθμούς στους προέδρους που τους είχαν στην ενδεκάδα τους.

Επίσης, ο Φαν Βέερτ του Βόλου τα πήγε περίφημα απ' τους επιθετικούς με 8 βαθμούς και ο μέσος του ΟΦΗ Ναμπί, ο οποίος σκόραρε με 8 βαθμούς. Ο Φεράρι (Βόλος) και ο Βράνιες (ΑΕΚ) ήταν οι κορυφαίοι αμυντικοί με 7 βαθμούς, αμφότεροι βρήκαν δίχτυα, ενώ οι δύο γκολκίπερ του ντέρμπι των «αιωνίων» ήταν οι κορυφαίοι της αγωνιστικής. Ο Βατσλίκ (Ολυμπιακός) και ο Μπρινιόλι (Παναθηναϊκός) έδωσαν από 7 βαθμούς.

Εδώ μπορείτε να δείτε τους βαθμούς που κέρδισαν οι ποδοσφαιριστές ανά αγωνιστική (4η και 5η)

Η κορυφαία 11άδα της 5ης αγωνιστικής

Πάμε να δούμε την καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής έχοντας ως κριτήριο τους βαθμούς και τη χαμηλότερη τιμή, όπου προκύπτει ισοβαθμία.

Τερματοφύλακας

Μπρινιόλι (Παναθηναϊκός) 7 βαθμ. - 4 εκατ. €

Αμυντικοί

Φεράρι (Βόλος) 7 βαθμ. - 2 εκατ. €

Βράνιες (ΑΕΚ) 7 βαθμ. - 5 εκατ. €

Τουτουαρίμα (Απόλλων) 6 βαθμ. - 1,5 εκατ. €

Ντομίνγκες Λουίς (Απόλλων) 6 βαθμ. - 1,5 εκατ. €

Μέσοι

Αουγκούστο (ΠΑΟΚ) 12 βαθμ. - 4 εκατ. €

Κούρτιτς (ΠΑΟΚ) 9 βαθμ. - 5 εκατ. €

Ναμπί (ΟΦΗ) 8 βαθμ. - 0,5 εκατ. €

Επιθετικοί

Λιβάι Γκαρσία (ΑΕΚ) 9 βαθμ. - 4,5 εκατ. €

Τσούμπερ (ΑΕΚ) 9 βαθμ. - 6 εκατ. €

Σβιντέρσκι (ΠΑΟΚ) 9 βαθμ. - 6,5 εκατ. €

Εδώ μπορείτε να δείτε τη συνολική βαθμολογία των ποδοσφαιριστών

Η μάχη των προέδρων

Ο διαγωνισμός βρίσκεται μόλις στο ξεκίνημά του και ήδη φαίνεται ότι από τη μία αγωνιστική στην άλλη έρχονται τα πάνω κάτω. Με το φινάλε της 5ης αγωνιστικής υπάρχει αλλαγή στην κορυφή, όπου συγκατοικούν τρεις πρόεδροι με την ίδια βαθμολογία. Οι ομάδες kavala51, bakoupe και KALAMARIA UNITED έχουν συγκεντρώσει 118 βαθμούς και βρίσκονται στην πρώτη θέση. Οι διαφορές όμως είναι πολύ μικρές, ο δρόμος μεγάλος μέχρι το φινάλε και όλα μπορεί να ανατραπούν.

Λόγω της διακοπής των εθνικών ομάδων έχετε χρόνο για να κάνετε τις αλλαγές ή και να δημιουργήσετε νέα ομάδα μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου στις 17.15, μια ώρα πριν από τη σέντρα του πρώτου αγώνα της 6ης αγωνιστικής μεταξύ του Απόλλωνα και του Αστέρα Τρίπολης (18.15).

Τελευταία Νέα

Δες όλα τα νέα