ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Φτιάξτε ομάδα και κάντε αλλαγές μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου στις 15.00

Το μεσημέρι του Σαββάτου κάνει σέντρα η 5η αγωνιστική της Super League με την αναμέτρηση του Βόλου με τον Αστέρα Τρίπολης και μαζί κάνει σέντρα και η δεύτερη αγωνιστική του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Το παιχνίδι στον Βόλο είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 16.00, κάτι που σημαίνει πως μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές στην ενδεκάδα σας ή και να δημιουργήσετε νέα ομάδα, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μέχρι τις 15.00, μια ώρα πριν από την έναρξη. Στη συνέχεια το σύστημα θα κλειδώσει και κανένας... πρόεδρος δεν μπορεί (και δεν επιτρέπεται) να παρέμβει στην ομάδα του.

Φτιάξτε ομάδα τώρα κάνοντας κλικ εδώ

Υπενθυμίζουμε ότι βαθμούς κερδίζετε μόνο από τους παίκτες της ενδεκάδας σας κι όχι απ' όσους μείνουν στον πάγκο. Το σύστημα θα ανοίξει και πάλι μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής, το πρωί της Δευτέρας. Άλλωστε την επόμενη εβδομάδα έχετε... ρεπό λόγω εθνικών ομάδων. Προσοχή: Εκπρόθεσμη αλλαγή ή καταχώρηση ομάδας αποτελεί σοβαρό λόγο για συνολική ακύρωση της συμμετοχής σας στον διαγωνισμό και διαγραφή της ομάδας σας από το παιχνίδι. Φροντείστε λοιπόν να έχετε ολοκληρώσει τις κινήσεις σας ως τις 15.00.

Ο διαγωνισμός μπορεί να έχει αρχίσει, όμως οι εγγραφές συνεχίζονται για όσους δεν πρόλαβαν την πρεμιέρα. Μπορεί να χάσατε το ξεκίνημα αλλά ακόμη και τώρα αν δημιουργήσετε ομάδα, μπορείτε να καλύψετε το χαμένο έδαφος. Πάρτε ιδέες από τη λίστα με τη βαθμολογία των ποδοσφαιριστών.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία των 240 ποδοσφαιριστών

Ματς με ενδιαφέρον

Η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως λόγω του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής (20.30). Πολλοί πρόεδροι έχουν στις ομάδες τους παίκτες των δύο αιωνίων, οι οποίοι ως επί το πλείστον τα πήγαν εξαιρετικά την 4η αγωνιστική. Αλλά ό,τι έγινε την περασμένη εβδομάδα μπορεί να ανατραπεί και το θετικό πρόσημο να γίνει αρνητικό. Γι' αυτό μελετήστε καλά τα παιχνίδια και κάντε τις πιο έξυπνες επιλογές.

Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει με το ματς του Βόλου με τον Αστέρα Τρίπολης στις 16.00 το Σάββατο και συνεχίζεται με το Άρης - Απόλλων στις 20.30. Ιδίως, οι παίκτες του Βόλου και του Αστέρα δεν τα πήγαν καλά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Θα καλύψουν το χαμένο έδαφος άραγε;

Την Κυριακή το πρόγραμμα ανοίγει με το ματς του Ατρομήτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 16.00, ενώ την ίδια ώρα ο Παναιτωλικός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Στις 18.15 ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα ακόμη παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα με το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στις 20.30, παίζουν και ο Ιωνικός με τη Λαμία.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Σάββατο 2 Οκτωβρίου

16.00 Βόλος - Αστέρας Τρίπολης

20.30 Άρης - Απόλλων

Κυριακή 3 Οκτωβρίου

16.00 Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα

16.00 Παναιτωλικός  - ΑΕΚ

18.15 ΟΦΗ - ΠΑΟΚ

20.30 Ιωνικός - Λαμία

20.30 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Μπείτε στο παιχνίδι

Αρχίστε τώρα

  • Κάνετε σύνδεση (αν είστε παλιός χρήστης) ή εγγραφή (αν είστε νέος χρήστης) στο gineproedros.net κι αφού συμπληρώσετε τη φόρμα με τα ακριβή και πλήρη στοιχεία σας, που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι δεκτή και έγκυρη η συμμετοχή σας, δημιουργείτε την ομάδα σας.
  • Μπορείτε να συμμετέχετε με όσες ομάδες επιθυμείτε (μια συμμετοχή ανά email). ΟΜΩΣ, κάθε φυσικό πρόσωπο δικαιούται να κερδίζει ΕΝΑ δώρο. Εφόσον κερδίσετε περισσότερα του ενός δώρου, ΤΟΤΕ θα αποκομίζετε το δώρο που κατακτά η ομάδα σας με την υψηλότερη βαθμολογία.
  • Δίνετε όνομα στην ομάδα σας (φροντίστε να μην είναι προσβλητικό διότι θα ακυρωθεί η συμμετοχή σας).
  • Επιλέγετε 21 παίκτες από τη λίστα των 240.

2 Τερματοφύλακες

7 αμυντικούς

7 μέσους

5 επιθετικούς

  • Πριν από την έναρξη του πρώτου χρονικά αγώνα της κάθε αγωνιστικής, μέχρι και μία (1) ώρα πριν από τη σέντρα, θα πρέπει να έχετε επιλέξει την ενδεκάδα σας. Ακριβώς μια ώρα πριν από το πρώτο παιχνίδι το σύστημα «κλειδώνει», δεν δέχεται αλλαγές και θα διατηρηθεί η ενδεκάδα που είχατε χρησιμοποιήσει την προηγούμενη αγωνιστική. Γι’ αυτό φροντίστε να είστε στην… ώρα σας.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Τυχόν εκπρόθεσμες εγγραφές-συμμετοχές-δηλώσεις ομάδων θα ακυρώνουν συνολικά τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.
  • Επιλέξτε την καλύτερη αγωνιστική τακτική καθώς πλέον σας δίνονται πολλά συστήματα: 4-4-2, 4-3-3, 4-5-1, 5-4-1, 5-3-2, 3-5-2, 3-4-3, 5-2-3.
  • Από το ρόστερ των 21 παικτών που αγοράσατε, επιλέγετε τους 11 που θέλετε να αγωνιστούν με την ομάδα σας στην επερχόμενη αγωνιστική. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ.
  •  Οι παίκτες του πάγκου τους σε κάθε αγωνιστική θα παίρνουν μηδέν (0) βαθμούς.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε αρκετά σημεία το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League έχει διαφοροποιηθεί ως προς τον τρόπο βαθμολόγησης των παικτών σε σχέση με το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στο Euro. Ως εκ τούτου, διαβάστε προσεκτικά εδώ πώς κερδίζουν ή χάνουν βαθμούς οι ποδοσφαιριστές που έχετε επιλέξει στην ΕΝΔΕΚΑΔΑ ομάδα σας.

Σημειωτέον ότι το σύστημα θα «ξεκλειδώνει» για αλλαγές στην ενδεκάδα σας μετά το φινάλε του τελευταίου χρονικά αγώνα της κάθε αγωνιστικής και θα «κλειδώνει» ξανά μία (1) ώρα πριν από τη σέντρα του εναρκτήριου ματς της επόμενης αγωνιστικής.

Τον Ιανουάριο θα ανοίξει μεταγραφικό παράθυρο για να προβείτε στις αλλαγές που επιθυμείτε. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση τον Δεκέμβριο για το ακριβές διάστημα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και για τον αριθμό των μεταγραφών που θα επιτραπούν.

Μπες στο παιχνίδι τώρα και ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League!

Τελευταία Νέα

Δες όλα τα νέα