ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League: 5 παίκτες που θα «απογειώσουν» την ομάδα σας

ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τη σέντρα του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League και ήδη έχουν δημιουργηθεί περισσότερες από 1.300 ομάδες. Το μεσημέρι της Κυριακής στις 14.00, δύο ώρες πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Βόλο, θα κλείσουν οι εγγραφές μέχρι να ολοκληρωθεί η 4η αγωνιστική το βράδυ της Δευτέρας, οπότε θα ανοίξει ξανά το σύστημα για εγγραφές και αλλαγές.

Για να μην χάσετε όμως έδαφος στη γενική βαθμολογία και στη μάχη για τα μεγάλα δώρα του διαγωνισμού μπείτε τώρα στο gineproedros.net και δημιουργήστε την ομάδα σας.

Φτιάξτε ομάδα τώρα κάνοντας κλικ εδώ

Δεδομένου ότι ο διαγωνισμός αρχίζει από την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος (όπως παραδοσιακά συνέβαινε τα παλιά χρόνια όταν ο διαγωνισμός παιζόταν με κουπόνια απ' την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ) έχετε ήδη πάρει μια γεύση από τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν. Εκείνους που έχουν ήδη κερδίσει φανέλα βασικού και που κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ λίγα 24ωρα πριν από την έναρξη του διαγωνισμού σας δίνει μερικά tips για παίκτες που αν είχατε στην ομάδα σας κι ο διαγωνισμός βρισκόταν σε εξέλιξη, θα έκαναν... πάταγο προσφέροντας αρκετούς βαθμούς με βάση την εικόνα που έχουν παρουσιάσει κατά τις πρώτες αγωνιστικές.

Φαν Βέερτ

Βόλος - 1,5 εκατ. ευρώ

Με την τιμή του να βρίσκεται στο 1,5 εκατ. ευρώ ο Φαν Βέερτ έχει ήδη σκοράρει δύο γκολ σε δύο αγωνιστικές. Είναι βασικός με τον Βόλο που έχει σκοράρει πέντε τέρματα σε δύο αγώνες και γενικά είναι μια ομάδα που αποδίδει παραγωγικό ποδόσφαιρο, βγάζει φάσεις και σκοράρει.

Μπαρτόλο

Βόλος - 1 εκαρ. ευρώ

Έχει κάνει εξαιρετική εκκίνηση έχοντας σκοράρει δύο φορές. Ο Μπαρτόλο αποτελεί βασική επιλογή στα πλάνα του προπονητή του Βόλου και αποτελεί μια value for money επιλογή καθώς κοστολογείται στο 1 εκατ. ευρώ.

Νέιρα

ΟΦΗ - 500.000 ευρώ

Τρομερή αφετηρία έχει πραγματοποιήσει ο Νέιρα με τη φανέλα του ΟΦΗ. Βασικός και αναντικατάστατος, αποτελεί βασικό γρανάζι στα χαφ των Κρητικών καθώς υπολογίζει πολλά σ’ αυτόν ο Νίκος Νιόπλιας. Σκόραρε δύο γκολ στο ματς με την ΑΕΚ, ήταν παρών σε δύο παιχνίδια που ο ΟΦΗ κράτησε το μηδέν στην άμυνα και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή στα χαφ καθώς κοστίζει μόλις 500.000 ευρώ.

Αραούχο

ΑΕΚ - 5 εκατ. ευρώ

Το ξεκίνημά του είναι πολλά υποσχόμενο. Είναι δεδομένο ότι διαθέτει εκτελεστική δεινότητα κάτι που επιβεβαιώνει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Πολύ περισσότερο με μια ομάδα που παράγει φάσεις, όπως δείχνει να είναι η φετινή ΑΕΚ. Ο Αραούχο έχει πετύχει ήδη δύο γκολ και με την τιμή του να βρίσκεται στα 5 εκατ. ευρώ δείχνει μια εξαιρετική επιλογή για την επίθεση.

Νίκος Παπαδόπουλος

Αστέρας Τρίπολης - 1 εκατ. ευρώ

Ο γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης ίσως είναι μέχρι στιγμής ο δεύτερος πιο δημοφιλής τερματοφύλακας μεταξύ των παικτών του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ καθώς πολλοί είναι οι… πρόεδροι που τον έχουν πάρει στην ομάδα τους. Και τουλάχιστον στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για το τέρμα σας. Έχοντας κρατήσει το μηδέν σε δύο απ’ τα τρία παιχνίδια που αγωνίστηκε και με το κόστος του να είναι στο 1 εκατ. ευρώ, μοιάζει με εξαιρετική επιλογή. Κι έχοντας σκοράρει την περασμένη σεζόν, δημιουργεί και επιπλέον προσδοκίες για να το ξανακάνει... 

Φτιάξτε την ομάδα σας τώρα κάνοντας κλικ εδώ

Σούπερ διαγωνισμός - σούπερ δώρα

Το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League ήρθε φρέσκο, ανανεωμένο και πιο διαδραστικό από ποτέ. Με νέο στυλ παιχνιδιού ο ιστορικός διαγωνισμός ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ υπόσχεται διασκέδαση, μεγάλες συγκινήσεις αλλά και μοναδικά δώρα. Από τη λίστα των συνολικά 240 παικτών απ' τις 14 ομάδες της Super League, δημιουργείστε ρόστερ 21 παικτών αξίας 60 εκατ. ευρώ και κάθε αγωνιστική φτιάξτε την ενδεκάδα σας για την οποία θα βαθμολογείστε. Ήδη στο παιχνίδι έχουν καταγραφεί περισσότερες από 1.000 ομάδες! Προλαβαίνετε κι εσείς...

Το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ επιστρέφει δυναμικά μετά τη μεγάλη επιτυχία του Euro 2020 και σάς δίνει τη δυνατότητα να γίνετε… πρόεδροι στη Super League και να διεκδικήσετε μεγάλα δώρα που τα... σπάνε, όχι μόνο στο τέλος του διαγωνισμού αλλά και μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου με τους «πρωταθλητές χειμώνα» του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ! Και μιλάμε για δώρα για όλα τα γούστα: Για ποδοσφαιρόφιλους, για μπασκετόφιλους, για ατελείωτες ώρες gaming, για... άραγμα στον καναπέ με ταινίες και σειρές.

Θέλετε μια πρώτη γεύση;

  •  Προϊόντα-έκπληξη του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ για να βρίσκεστε κοντά στην αγαπημένη σας ομάδα.
  •  Κονσόλα X Box για ασταμάτητο παιχνίδι.
  •  Ετήσια συνδρομή Euroleague pass για να μην χάσετε λεπτό απ' την αγαπημένη σας διοργάνωση. 
  •  Ετήσια συνδρομή Netflix για να μην σηκώνεστε απ' τον καναπέ.

Κι αυτά είναι μόνο η αρχή καθώς έπονται κι άλλα μεγάλα δώρα που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. 

Μείνετε συντονισμένοι γιατί οι εκπλήξεις του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ είναι πολλές...

Τα νέα στοιχεία του διαγωνισμού

Το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League 2021-22 έρχεται πλήρως ανανεωμένο και περισσότερο διαδραστικό από κάθε άλλη φορά καθώς σας δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να δημιουργείτε την ομάδα της επιλογή σας αλλά να κάνετε και αλλαγές στην ενδεκάδα σας μέχρι και δύο (2) ώρες πριν από τη σέντρα του εναρκτήριου αγώνα κάθε αγωνιστικής. Ο διαγωνισμός ήδη βρίσκεται στον αέρα και το παιχνίδι αρχίζει από την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 14.00, δύο ώρες πριν από τη σέντρα του πρώτου αγώνα της 4ης αγωνιστικής μεταξύ Παναθηναϊκού και Βόλου (16.00). Μέχρι τις 14.00 της Κυριακής λοιπόν έχετε χρόνο για να φτιάξετε την ομάδα σας!

Ακολουθήστε το γκρουπ του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στο Facebook

Μια άλλη σημαντική καινοτομία του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League είναι πως ως… πρόεδροι στο ξεκίνημα της σεζόν έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε, όχι 15 παίκτες όπως στο Euro, αλλά 21 ποδοσφαιριστές από τη λίστα των συνολικά 240 παικτών, με ένα διαθέσιμο μπάτζετ 60 εκατ. ευρώΔείτε εδώ τη λίστα των 240 παικτών.

Ένα επιπλέον νέο και ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο που προστέθηκε στον διαγωνισμό είναι πως οι ποδοσφαιριστές σας θα βαθμολογούνται με βάση την απόδοσή τους ανά αγωνιστική ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΣΑΣ! Αν κάποιος παίκτης… ξεχαστεί στον πάγκο σας, δεν θα σας προσφέρει βαθμούς όσο καλά κι αν αποδώσει με την ομάδα του.

Παράλληλα, σε αντίθεση με το Euro που παίζατε μόνο με 4-4-2, πλέον υπάρχει πληθώρα συστημάτων για να επιλέξετε ανά αγωνιστική την καλύτερη τακτική.

Μπαίνετε στο παιχνίδι καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς

Νέο στοιχείο αποτελεί και το γεγονός ότι, ακόμη κι αν... ξεχαστείτε και δεν φτιάξετε ομάδα μέχρι την έναρξη της 4ης αγωνιστικής, μπορείτε να το κάνετε αργότερα, όταν ολοκληρωθεί η αγωνιστική και ανοίξουν ξανά οι εγγραφές και η δυνατότητα αλλαγών. Ουσιαστικά μπορείτε να μπείτε στον διαγωνισμό ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, οι παίκτες που θα αγοράζετε δεν θα «κουβαλούν» τους βαθμούς που έχουν ήδη κερδίσει το προηγούμενο διάστημα αλλά θα έχουν μηδέν βαθμούς.

Επίσης, για πρώτη φορά έρχονται και χειμερινές μεταγραφές τον Ιανουάριο προκειμένου να κάνετε αλλαγές στο ρόστερ σας!

Αλλαγές στη βαθμολόγηση

Ακόμη, έχει ανανεωθεί ο τρόπος βαθμολόγησης των ποδοσφαιριστών συγκριτικά με το Euro. Έχουν διαφοροποιηθεί αρκετά πράγματα καθώς, μεταξύ άλλων, επιβραβεύονται με περισσότερους βαθμούς οι παίκτες που αγωνίζονται από εξήντα (60’) λεπτά και πάνω, ενώ δίνεται και μπόνους συμμετοχής ενός (1) ή δύο (2) βαθμών ανάλογα με τον χρόνο που θα αγωνιστεί ο κάθε παίκτης.

Επιπλέον, οι αμυντικοί, εφόσον σκοράρουν, επιβραβεύονται με περισσότερους βαθμούς (6) συγκριτικά με τους μέσους (5), που επίσης αποκομίζουν περισσότερους βαθμούς από τους επιθετικούς (4). Δείτε εδώ αναλυτικά πώς βαθμολογούνται οι παίκτες.

Σημειωτέον ότι στο σάιτ του διαγωνισμού έχουν προστεθεί λειτουργίες που σας διευκολύνουν όπως η βαθμολογία των 240 ποδοσφαιριστώνΔείτε τη βαθμολογία εδώ.

Επίσης, προκειμένου να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη διαφάνεια στον διαγωνισμό, πλέον υπάρχει η δυνατότητα, μέσα από τη συνολική βαθμολογία των ομάδων που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, να βλέπετε τις επιλογές των υπόλοιπων... προέδρων. Δείτε εδώ τη βαθμολογία των ομάδων.

Φτιάξτε ομάδα μέχρι την Κυριακή 26/9 στις 14.00

Ο διαγωνισμός ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League 2021-22 αρχίζει από την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League, και έχετε περιθώριο για να φτιάξετε ομάδα μέχρι την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 14.00, δύο ώρες πριν από τη σέντρα του πρώτου αγώνα της αγωνιστικής μεταξύ Παναθηναϊκού και Βόλου. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί με την τελευταία αγωνιστική των play off (10 αγωνιστικές) και των play out (7 αγωνιστικές).

Αρχίστε τώρα

  • Κάνετε σύνδεση (αν είστε παλιός χρήστης) ή εγγραφή (αν είστε νέος χρήστης) στο gineproedros.net κι αφού συμπληρώσετε τη φόρμα με τα ακριβή και πλήρη στοιχεία σας, που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι δεκτή και έγκυρη η συμμετοχή σας, δημιουργείτε την ομάδα σας.
  • Μπορείτε να συμμετέχετε με όσες ομάδες επιθυμείτε (μια συμμετοχή ανά email). ΟΜΩΣ, κάθε φυσικό πρόσωπο δικαιούται να κερδίζει ΕΝΑ δώρο. Εφόσον κερδίσετε περισσότερα του ενός δώρου, ΤΟΤΕ θα αποκομίζετε το δώρο που κατακτά η ομάδα σας με την υψηλότερη βαθμολογία.
  • Δίνετε όνομα στην ομάδα σας (φροντίστε να μην είναι προσβλητικό διότι θα ακυρωθεί η συμμετοχή σας).
  • Επιλέγετε 21 παίκτες από τη λίστα των 240.

2 Τερματοφύλακες

7 αμυντικούς

7 μέσους

5 επιθετικούς

  • Πριν από την έναρξη του πρώτου χρονικά αγώνα της κάθε αγωνιστικής, μέχρι και δύο (2) ώρες πριν από τη σέντρα, θα πρέπει να έχετε επιλέξει την ενδεκάδα σας. Ακριβώς δύο ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι το σύστημα «κλειδώνει», δεν δέχεται αλλαγές και θα διατηρηθεί η ενδεκάδα που είχατε χρησιμοποιήσει την προηγούμενη αγωνιστική. Γι’ αυτό φροντίστε να είστε στην… ώρα σας.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Τυχόν εκπρόθεσμες εγγραφές-συμμετοχές-δηλώσεις ομάδων θα ακυρώνουν συνολικά τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.
  • Επιλέξτε την καλύτερη αγωνιστική τακτική καθώς πλέον σας δίνονται πολλά συστήματα: 4-4-2, 4-3-3, 4-5-1, 5-4-1, 5-3-2, 3-5-2, 3-4-3, 5-2-3.
  • Από το ρόστερ των 21 παικτών που αγοράσατε, επιλέγετε τους 11 που θέλετε να αγωνιστούν με την ομάδα σας στην επερχόμενη αγωνιστική. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ.
  •  Οι παίκτες του πάγκου τους σε κάθε αγωνιστική θα παίρνουν μηδέν (0) βαθμούς.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε αρκετά σημεία το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League έχει διαφοροποιηθεί ως προς τον τρόπο βαθμολόγησης των παικτών σε σχέση με το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στο Euro. Ως εκ τούτου, διαβάστε προσεκτικά πώς κερδίζουν ή χάνουν βαθμούς οι ποδοσφαιριστές που έχετε επιλέξει στην ομάδα σας.

Σημειωτέον ότι το σύστημα θα «ξεκλειδώνει» για αλλαγές στην ενδεκάδα σας μετά το φινάλε του τελευταίου χρονικά αγώνα της κάθε αγωνιστικής και θα «κλειδώνει» ξανά δύο (2) ώρες πριν από τη σέντρα του εναρκτήριου ματς της επόμενης αγωνιστικής.

Τον Ιανουάριο θα ανοίξει μεταγραφικό παράθυρο για να προβείτε στις αλλαγές που επιθυμείτε. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση τον Δεκέμβριο για το ακριβές διάστημα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και για τον αριθμό των μεταγραφών που θα επιτραπούν.

Μπες στο παιχνίδι τώρα και ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League!

Τελευταία Νέα

Δες όλα τα νέα