ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αυτοί είναι οι νικητές του διαγωνισμού - Oι καλύτερες ομάδες

(copyright: AP)

Το φινάλε του Euro ήταν συγκλονιστικό με τον τελικό της Ιταλίας με την Αγγλία και την τελική επικράτηση των Ατζούρι. Εξίσου συναρπαστική ωστόσο ήταν η εξέλιξη και του διαγωνισμού ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ που είχε ανατροπές μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά. Είναι ενδεικτικό ότι ο τελικός, η έκβασή του και τα μπόνους που έλαβαν οι παίκτες των δύο ομάδων με βάση το τελικό αποτέλεσμα, έφεραν ανατροπές στην κορυφή αλλά και αγωνία μέχρι και το τελευταίο... δευτερόλεπτο. Και αυτό διότι προέκυψε ισοβαθμία μεταξύ των δύο κορυφαίων ομάδων που συγκέντρωσαν από 651 βαθμούς!

Δείτε εδώ αναλυτικά τους βαθμούς όλων των ποδοσφαιριστών μετά και τον τελικό και την ολοκλήρωση του Euro.

Οι ομάδες 4paok και Mamamia μοιράζονται από κοινού την κορυφή και όπως ορίζουν οι όροι του διαγωνισμού γι' αυτές τις περιπτώσεις, οι δύο νικητές δεν θα εκτελέσουν πέναλτι όπως η Ιταλία και η Αγγλία, αλλά θα λύσουν τις... διαφορές τους με κλήρωση. «Σε περίπτωση ισοβαθμιών θα διενεργείται κλήρωση με την παρουσία συμβολαιογράφου σε τόπο και χρόνο που θα γνωστοποιηθούν από τη Διοργανώτρια μέσω του Ιστοτόπου» αναφέρεται στους όρους του διαγωνισμού, κάτι που θα συμβεί και για τις υπόλοιπες ισοβαθμίες που κρίνουν διαφορετικής αξίας δώρα. Ούτως ή άλλως, όσοι βρίσκονται στη λίστα των 500 νικητών θα ενημερωθούν το προσεχές διάστημα τόσο για τις κληρώσεις (όπου είναι απαραίτητο λόγω ισοβαθμιών), όσο και για τον τρόπο παραλαβής των δώρων τους.

Δείτε εδώ όλη τη λίστα με τη βαθμολογία των 3.288 ομάδων!

Η μάχη ήταν μεγάλη όχι μόνο για την κορυφή αλλά και για τα υπόλοιπα απίθανα δώρα που προσφέρει ο διαγωνισμός ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Και στην προκειμένη περίπτωση, ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού, που θα προκύψει από την κλήρωση των δύο πρώτων, θα κερδίσει μία μηχανή Daytona από την ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε

Οσο για τον... πρόεδρο της δεύτερης ομάδας, θα απολαύσει μια εβδομαδιαία διαμονή στη Χαλκιδική, στο ξενοδοχείο Porto Carras.

Τα... αφεντικά της τρίτης και της τέταρτης ομάδας στη βαθμολογία, θα απολαύσουν από μία τριήμερη διαμονή στη Μύκονο, στο ξενοδοχείο Kenso Boutique Hotels & Villas.

Από εκεί και πέρα, οι δημιουργοί της πέμπτης και της έκτης ομάδας κερδίζουν από μία τριήμερη διαμονή στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Ο έβδομος, ο όγδοος, ο ένατος και ο δέκατος κερδίζουν από 400€ μετρητά έκαστος.

Δεν έχει όμως δώρα μόνο για τους δέκα πρώτους αλλά και για τους επόμενους 490, καθώς το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ μοιράζει συνολικά 500 δώρα.

Δείτε εδώ τη λίστα των δώρων του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αναλυτικά, πίσω από τους δύο πρώτους, 4paok και Mamamia, τερμάτισε η ομάδα Ηδωναρας στην τρίτη θέση με 644 βαθμούς και ακολούθησαν οι ομάδες Faidra με 632 και Italand με 623 για να συμπληρώσουν την κορυφαία πεντάδα.

Το εντυπωσιακό με τις δυο ομάδες που τερμάτισαν στην κορυφή, είναι πως οι πρόεδροί τους έκαναν ακριβώς τις ίδιες επιλογές τόσο στην ενδεκάδα, όπου έχουν επιλέξει μόνο Αγγλους και Ιταλούς, όσο και στον πάγκο. Ουσιαστικά έχουν 15 ίδιους παίκτες, που τους οδήγησαν στην κορυφή. Δείτε τις επιλογές των δύο προέδρων που είναι πανομοιότυπες...

Η ομάδα 4paok

H ομάδα Mamamia

H ομάδα Ηδωναρας

Οσο για την τρίτη ομάδα με το όνομα Ηδωναρας έχει επιλέξει τους ακόλουθους παίκτες...

 

Τελευταία Νέα

Δες όλα τα νέα