ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο τελικός του Euro θα κρίνει τους νικητές του διαγωνισμού

(copyright: AP)

Μια στροφή απέμεινε για το φινάλε του Euro και την ολοκλήρωση του μεγάλου διαγωνισμού ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Και τι στροφή είναι αυτή καθώς ο τελικός της Αγγλίας με την Ιταλία την Κυριακή (11/7) δεν θα αναδείξει μόνο τον πρωταθλητή Ευρώπης αλλά και τον πρωταθλητή στο ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Μολονότι απέμεινε ένα ματς με τους παίκτες της Ιταλίας και της Αγγλίας να παραμένουν οι μόνοι ενεργοί στον διαγωνισμό, τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη για τις 3.288 ομάδες που δημιούργησαν οι... πρόεδροι του διαγωνισμού, καθώς πέραν της απόδοσης των ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια του τελικού, στο τέλος θα προστεθούν και τα μπόνους κατάκτησης (20 βαθμοί) στον νικητή και μπόνους συμμετοχής (15 βαθμοί) για τον χαμένο του τελικού...

Η πρώτη θέση στη γενική κατάταξη έχει αλλάξει αρκετές φορές χέρια και η μάχη αναμένεται μεγάλη μέχρι τέλους καθώς ένα γκολ ή ένα αυτογκόλ, μια απόκρουση πέναλτι ή μια κόκκινη κάρτα, και φυσικά τα μπόνους, μπορούν να φέρουν ανατροπές κι εκπλήξεις.

Δείτε εδώ αναλυτικά τους βαθμούς όλων των ποδοσφαιριστών μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ημιτελικών.

Πλέον στην κορυφή της γενικής βαθμολογίας έχει περάσει η ομάδα tatw3 με 445 βαθμούς, ενώ ακολουθούν από κοντά οι OLYMPOS και paokara4 με 434, έντεκα βαθμούς λιγότερους.

Δείτε εδώ όλη τη λίστα με τη βαθμολογία των 3.288 ομάδων!

Η μάχη είναι μεγάλη όχι μόνο για την κορυφή αλλά και για τα μοναδικά δώρα που προσφέρει ο διαγωνισμός ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Αν ο διαγωνισμός ολοκληρωνόταν σήμερα ο... πρόεδρος της ομάδας tatw3 θα κέρδιζε μία μηχανή Daytona από την ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε

Ο... πρόεδρος της δεύτερης ομάδας, θα απολάμβανε μια εβδομαδιαία διαμονή στη Χαλκιδική, στο ξενοδοχείο Porto Carras.

Και το... αφεντικό της τρίτης και της τέταρτης ομάδας στη βαθμολογία, από μία τριήμερη διαμονή στη Μύκονο, στο ξενοδοχείο Kenso Boutique Hotels & Villas.

Από εκεί και πέρα, οι δημιουργοί της πέμπτης και της έκτης ομάδας κερδίζουν από μία τριήμερη διαμονή στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Και ο έβδομος, ο όγδοος, ο ένατος και ο δέκατος κερδίζουν από 400€ μετρητά έκαστος.

Δεν έχει όμως δώρα μόνο για τους δέκα πρώτους αλλά και για τους επόμενους 490, καθώς το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ μοιράζει συνολικά 500 δώρα.

Δείτε εδώ τη λίστα των δώρων του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Οι δέκα πρώτοι του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αυτές είναι οι καλύτερες ομάδες

Η ομάδα tatw3 που προηγείται στη βαθμολογία έχει στηριχτεί εξ ολοκλήρου στην ενδεκάδα από Ιταλούς (6) και Ισπανούς (5), ενώ στον πάγκο έχει κι έναν Αγγλο. 

 Η ομάδα OLYMPUS που έπεται, έχει οχτώ ενεργούς παίκτες, πέντε Ιταλούς και τρεις Αγγλους.

Η ομάδα paokara4 δεν έχει κανέναν Αγγλο στο δυναμικό της αλλά έχει έξι Ιταλούς ποδοσφαιριστές...

Τελευταία Νέα

Δες όλα τα νέα