Οι εκπλήξεις έφεραν ανατροπές στην κορυφή του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ - Μάχη για τα μεγάλα δώρα

(copyright: AP)

Οι εκπλήξεις στη φάση των 16 του Euro και οι αποκλεισμοί της Γαλλίας, της Ολλανδίας και της Πορτογαλίας από τη συνέχεια του τουρνουά έφεραν ανατροπές στην κορυφή της βαθμολογίας του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Η μάχη όμως συνεχίζεται καθώς, όπως έχουμε επισημάνει από την αρχή του διαγωνισμού, τίποτα δεν έχει κριθεί. Ολα μπορούν να αλλάξουν μέχρι την τελευταία στιγμή για τις 3.288 ομάδες που δημιούργησαν οι... πρόεδροι.

Η πρώτη θέση έχει αλλάξει αρκετές φορές χέρια και η μάχη αναμένεται μεγάλη μέχρι τέλους καθώς ένα γκολ ή ένα αυτογκόλ, μια απόκρουση πέναλτι ή μια κόκκινη κάρτα μπορούν να φέρουν ανατροπές κι εκπλήξεις. Επίσης, τα μπόνους πρόκρισης-κατάκτησης θα παίξουν σημαντικό ρόλο καθώς προσφέρουν επιπλέον βαθμούς στους παίκτες εφόσον οι ομάδες τους προχωρούν στο Euro. Ηδη προστέθηκαν σε όλους τους παίκτες τα μπόνους πρόκρισης στη φάση των 16 (5 βαθμοί) αλλά κι εκείνα που αφορούν την πρόκριση στα προημιτελικά (7 βαθμοί).

Δείτε εδώ αναλυτικά τους βαθμούς όλων των ποδοσφαιριστών μετά την ολοκλήρωση της φάσης των 16.

Η ομάδα Winners που βρισκόταν στην πρώτη θέση μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, έχει υποχωρήσει στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης. Ενδεικτικό του ότι τίποτα δεν έχει κριθεί. Πλέον στην κορυφή βρίσκεται η ομάδα OLYMPOS (μία από τις δύο με αυτό το όνομα) που έχει συγκεντρώσει 285 βαθμούς. Ακολουθεί η ομάδα tatw3 με 277, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η ομάδα paokara4 με 274 βαθμούς. Το γεγονός ότι ο πρώτος με τον δέκατο απέχουν μόλις 25 βαθμούς, ενώ εκκρεμούν οι τέσσερις αγώνες των προημιτελικών, οι δύο ημιτελικοί, ο τελικός, συν τα μπόνους πρόκρισης-κατάκτησης, γίνεται κατανοητό ότι όλα μπορούν να αλλάξουν ακόμη και την τελευταία ημέρα.

Δείτε εδώ όλη τη λίστα με τη βαθμολογία των 3.288 ομάδων!

Η μάχη είναι μεγάλη όχι μόνο για την κορυφή αλλά και για τα μοναδικά δώρα που προσφέρει ο διαγωνισμός ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Αν ο διαγωνισμός ολοκληρωνόταν σήμερα ο... πρόεδρος της ομάδας Winners θα κέρδιζε μία μηχανή Daytona από την ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε

Ο... πρόεδρος της δεύτερης ομάδας, book tsakali, θα απολάμβανε μια εβδομαδιαία διαμονή στη Χαλκιδική, στο ξενοδοχείο Porto Carras.

Και το... αφεντικό της Refteam, όπως και της Samurai Cop της τέταρτης ομάδας στη βαθμολογία, από μία τριήμερη διαμονή στη Μύκονο, στο ξενοδοχείο Kenso Boutique Hotels & Villas.

Από εκεί και πέρα, οι δημιουργοί της πέμπτης και της έκτης ομάδας κερδίζουν από μία τριήμερη διαμονή στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Και ο έβδομος, ο όγδοος, ο ένατος και ο δέκατος κερδίζουν από 400€ μετρητά έκαστος.

Δεν έχει όμως δώρα μόνο για τους δέκα πρώτους αλλά και για τους επόμενους 490, καθώς το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ μοιράζει συνολικά 500 δώρα.

Δείτε εδώ τη λίστα των δώρων του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Οι δέκα πρώτοι του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Η καλύτερη ομάδα μέχρι στιγμής

Η ομάδα OLYMPOS που προηγείται στη βαθμολογία έχει στηριχτεί κυρίως σε Ιταλούς (5) και Αγγλους (3) παίκτες, ενώ έχει από δύο Βέλγους και Ισπανούς, έναν Τσέχο. Εχει χάσει μόλις δύο Ολλανδούς παίκτες.

Τελευταία Νέα

Δες όλα τα νέα