ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αυτή είναι η καλύτερη ομάδα που προηγείται - Μάχη για την κορυφή και τα μεγάλα δώρα

Μεγάλη μάχη γίνεται για την πρωτιά στον διαγωνισμό ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στο Euro, όπου συμμετέχουν 3.288 ομάδες που εσείς δημιουργήσατε. Ηδη από την αρχή του διαγωνισμού η πρώτη θέση έχει αλλάξει αρκετές φορές χέρια και η μάχη αναμένεται μεγάλη μέχρι τέλους καθώς ένα γκολ ή ένα αυτογκόλ, μια απόκρουση πέναλτι ή μια κόκκινη κάρτα μπορούν να φέρουν ανατροπές κι εκπλήξεις. Επίσης, τα μπόνους πρόκρισης θα παίξουν σημαντικό ρόλο καθώς προσφέρουν επιπλέον βαθμούς στους παίκτες εφόσον οι ομάδες τους προχωρούν στο τουρνουά. Ηδη προστέθηκαν σε όλους τους παίκτες τα μπόνους πρόκρισης στη φάση των 16 (5 βαθμοί).

Δείτε εδώ αναλυτικά τους βαθμούς όλων των ποδοσφαιριστών μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων.

Με την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων η ομάδα Winners (μια από τις πολλές με αυτό το όνομα που έχουν δημιουργηθεί) βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 180 βαθμούς. Ωστόσο η ομάδα book tsakali έπεται με 173 και η Refteam με 170. Οι διαφορές είναι μικρές καθώς η δέκατη ομάδα στην κατάταξη βρίσκεται μόλις 14 βαθμούς πίσω από την πρώτη καθώς έχει συγκεντρώσει 166 βαθμούς. Γίνεται αντιληπτό πως οι ισορροπίες είναι λεπτές και δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

Δείτε εδώ όλη τη λίστα με τη βαθμολογία των 3.288 ομάδων!

Η μάχη είναι μεγάλη όχι μόνο για την κορυφή αλλά και για τα μοναδικά δώρα που προσφέρει ο διαγωνισμός ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Αν ο διαγωνισμός ολοκληρωνόταν σήμερα ο... πρόεδρος της ομάδας Winners θα κέρδιζε μία μηχανή Daytona από την ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε

 

Ο... πρόεδρος της δεύτερης ομάδας, book tsakali, θα απολάμβανε μια εβδομαδιαία διαμονή στη Χαλκιδική, στο ξενοδοχείο Porto Carras.

Και το... αφεντικό της Refteam, όπως και της Samurai Cop της τέταρτης ομάδας στη βαθμολογία, από μία τριήμερη διαμονή στη Μύκονο, στο ξενοδοχείο Kenso Boutique Hotels & Villas.

Από εκεί και πέρα, οι δημιουργοί της πέμπτης και της έκτης ομάδας κερδίζουν από μία τριήμερη διαμονή στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Και ο έβδομος, ο όγδοος, ο ένατος και ο δέκατος κερδίζουν από 400€ μετρητά έκαστος.

Δεν έχει όμως δώρα μόνο για τους δέκα πρώτους αλλά και για τους επόμενους 490, καθώς το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ μοιράζει συνολικά 500 δώρα.

Δείτε εδώ τη λίστα των δώρων του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Οι τρεις πρώτοι του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Η πρώτη δεκάδα

Η καλύτερη ομάδα μέχρι τώρα

Η ομάδα Winners που προπορεύεται στη βαθμολογία έχει στη σύνθεσή της ορισμένους από τους παίκτες που έχουν δώσει τους περισσότερους βαθμούς στο τουρνουά κι έχει στηριχτεί κυρίως σε ποδοσφαιριστές της Ιταλίας, της Ολλανδίας και του Βελγίου. Δείτε τις επιλογές της καλύτερης ομάδας μέχρι στιγμής...

Τελευταία Νέα

Δες όλα τα νέα